- הוסף לסימניות
בסדר בכל אופן אי אפשר לאכול את כל "העוגה" ולהישאר רזים! 
100%לא יודעת מה כ''כ מסובך בקוגל איטריות.
ב''ה אני מכינה כל שבת תוך רבע שעה זה בתנור.
יוצא מעולה!
שבת אחת לא הספקתי וקנינו ממקום יחסית טוב, והכל כמעט נזרק..
לדעתי זה רק עניין של פעם פעמיים ראשונות עד ש''תופסים את זה'' ואח''כ זה פשוט רץ בלי ששמים לב.
קוגל בנגיעות אצבעות.. ???אישית תפו''א הרבה יותר קשה לי להכין, אולי כי אני עובדת עם מגרדת ידנית לגרד את כל הכמות הנדרשת...
אני הקטן חושב ש:
קוגל תפו"א זה בסך הכל פשטידה
בתבנית או בסיר
בתנור או בגז כמעט תמיד זה מצליח
קוגל אטריות טוב ומדויק, חריף במידה מתוק במידה ויציב במידה
כמו שקונים לקידושים אף פעם לנו לא הצליח,
ואכלתי בהמון בתים ואצל כולם זה כמו שלנו..פשטידת אטריות..
זה לא יעזור..תנסי את המתכון שלנו !!!!!!!!!!!!
בגלל זה.אוסם הרוויחה מיליונים מהקוגל אטריות שנזרק לפח
מה שנכון.בגלל זה.
לקוגעל לא לוקחים אטריות של אוסם
אלא אטריות סבתא של "בישולים"
שווה לנסות.
??קוגל בנגיעות אצבעות.. ???
תחשבו על זה
אטריות סבתא של 'משובח'בגלל זה.
לקוגעל לא לוקחים אטריות של אוסם
אלא אטריות סבתא של "בישולים"
שווה לנסות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים