כללי קודים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
לראשונה קיבלתי לעמד קובץ מוורד עם קודים, העברתי אותו לאינדיזיין,
ומשום מה כשאני רושמת את הקודים בחיפוש והחלפה - התוכנה לא מוצאת אותם בקובץ,
כנראה אני לא כותבת טוב את הקוד בחיפוש...

מישהו יכל לעזור לי??????????

תודה מראש.

אגב, עברתי על אשכולות בנושא ובכל זאת אני לא מצליחה.

• הוסף לסימניות
איך ננחש מה כתוב ומה את כותבת?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאת מחפש בGREP, נדמה לי שאחד הג'וקרים שם הוא @, ככה שצריך לסמן את ה@ כיוצא דופן כדי שהאינדי יחפש אותו, ותוכלו לחפש קודים של תג

• הוסף לסימניות
בחפש רגיל עדיף

• הוסף לסימניות
חיפוש קוד של פסקה מתג צריך להראות ככה \@22 ולהחיל סגנון פסקה רגיל
של סגנון תו אמור להיות \@22.+?\@33
כאשר @22 הוא קוד ו@33 הוא חזרה לרגיל.
ואגב, אחרי זה צריך לנקות את כל הקודים ואם הכל מספר אפשר לעשות \@\d\d
שפרושו, שטרדל מספר מספר.

ואפשר גם לעשות את זה בחיפוש והחלפה יחדני (לא מומלץ בהתחלה - עד שמתרגלים) כזה:

(\@22)(.+?)(\@33)
החלף ב
$2

• הוסף לסימניות
אלוףףףףףף

• הוסף לסימניות
יש לי סקריפט שמאפשר לקחת טבלה של קודים כמו זה, נניח @<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> לסגנון תו, ו@23 לסגנון פסקה (שניהם ביחד באותו טבלה, בת שני טורים)
ולעצב אוטומטית את הטקסט על פי הטבלה הזו. מחירו 100 ש"ח ונועד בדיוק למקרה כזה של טקסט שבא מתג

ניתן ליצור קשר ב0526509692 או במייל t0526509692 שטורדל גמייל וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;2384613:
בחפש רגיל עדיף

חיפוש גרפ עדיף

החיפוש הרגיל איטי באופן משמעותי
לרוב לא שמים לב לזה אבל בקבצים כבדים אפשר לראות את זה בקלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה