כללי קודים בעימוד

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ לעימוד ולפני כל כמה משפטים יש סימון @עם מספר, מה אני אמורה לעשות איתם?

• הוסף לסימניות
לפעמים כשכתב כותב בוורד כתבה, הוא שם קודים כדי שהמעמד(שמעמד בתוכנה אחרת) ידע מה כותרת על, מה כותרת ומה כותרת תחתית ומה הטקסט ובתוך הטקסט מה מודגש
@1
@2
@3
@4 וכו'

לשטרודל + מספר אין משמעות לוורד

• הוסף לסימניות
וזה קודים קבועים? יש איזשהו מקום שרשום כל כלל מה זה או שכל מעמד מחליט איזה מספרים לתת?

ובסוף צריך למחוק אחד אחד??

• הוסף לסימניות
זה לא קודים קבועים וצריך לברר עם הקלדן כדי להבין למה הוא בדיוק התכוון, אם מבינים את הכוונה זה מאוד עוזר לעבודה
עושים חיפוש והחלפה- כשמוצאים את כל ה@ מחליפים לסגנון שאת רוצה ואח"כ מוחקים.

• הוסף לסימניות
הקודים מיועדים בשביל תוכנות עימוד כמו תג

גם בוורד אפשר לעשות חיפוש והחלפה של מה שבין הקודים לסגנון הרצוי

יש לי שאלה, כבר עימדת ספר בעבר או שזו הפעם הראשונה?

• הוסף לסימניות
נשמע לי יותר מסבך מאשר עוזר..
אבדוק את זה,

תודה

• הוסף לסימניות
עימדתי הרבה אבל אף פעם לא נתקלתי בקובץ עם @ (ידעתי שזה קיים אבל לא טרחתי לבדוק מה זה)

עובדת בתוכנת אינדיזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;585717:
הקודים מיועדים בשביל תוכנות עימוד כמו תג

גם בוורד אפשר לעשות חיפוש והחלפה של מה שבין הקודים לסגנון הרצוי

יש לי שאלה, כבר עימדת ספר בעבר או שזו הפעם הראשונה?
גם באינדזיין יש קודים לא רק בתג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Microsoft;585720:
נשמע לי יותר מסבך מאשר עוזר..
אבדוק את זה,

תודה

אם הקודים הוקלדו נכון, אפשר בחיפוש והחלפה פשוטים להפוך אותם לסגנונות שהאינדיזיין מקבלת

בתג זה עוד יותר פשוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה