קודק או משהו כזה

• הוסף לסימניות
מקווה שזה קשור לכאן, אני מנסה להעלות סרטון למצגת וזה מה שמופיע לי:

קבצים מצורפים

• לכידה.png
    לכידה.png
    KB 13.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
Mp4

• הוסף לסימניות
אז הוא לא יקלוט אותו, תמיר אותו ל wmv

• הוסף לסימניות
אוף, זה מוריד את איכות השמע עשרת מונים

• הוסף לסימניות
תלוי איך אתה ממיר, באיזו תוכנת המרה אתה משתמש ולאיזו איכות אתה ממיר את הקובץ?

• הוסף לסימניות
אני ממיר בפורמט פקטורי, ולא ידעתי שיש איכויות בWMV איך שולטים בהם?

• הוסף לסימניות
בחלון שנפתח אחר בחירת הפורמט הרצוי, תלחץ על "הגדרות יעד" ושם תוכל לשנות.

• הוסף לסימניות
אכן. אם זה לא מספק, יש תוכנות מקצועיות יותר.

• הוסף לסימניות
למה שדורש המרה מקצועית יש תוכנות אחרות, אבל אני ממליץ על Wondershare video converter.

• הוסף לסימניות
אני אוהב את Xilisoft, הכל ענין של ממשק, יש עשרות תוכנות שמציפות את השוק כאשר למעשה ה"מנוע" שלהם - האלגוריתם שעובד מתחתיהם הוא אותו אחד, יש מספר בודד יחסית של "מנועים".

הכל עניין של מיתוג ושיווק, אם כי גם מיתוג ושיווק ועטיפה צריך לדעת לעשות כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2143529:
אני אוהב את Xilisoft, הכל ענין של ממשק, יש עשרות תוכנות שמציפות את השוק כאשר למעשה ה"מנוע" שלהם - האלגוריתם שעובד מתחתיהם הוא אותו אחד, יש מספר בודד יחסית של "מנועים".

הכל עניין של מיתוג ושיווק, אם כי גם מיתוג ושיווק ועטיפה צריך לדעת לעשות כמו שצריך.

99 אחוז מבוססים על FFMPEG

https://en.wikipedia.org/wiki/FFmpeg

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהב את NCH Pixillion
פחות ממשק ויותר תוכנה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה