צריך להכנס לניהול החשבון האישי ואז ב"אבטחה" לבטל אימות דו שלבישלום,
יש לי חשבון מייל במחשב האישי שלי, כל פעם שאני נכנסת ממחשב אחר לחשבון מייל שלי לא רק שמבקש ממני סיסמת כניסה הוא שולח לי קוד אימות או למייל אחר שמוגדר שם או להודעת sms
למה זה עושה ככה? למה אני לא יכולה להיכנס רק עם סיסמה?
אשמח לתגובה ועזרה
תודה רבה
ממש לא מומלץ לבטל!!! אם אתם לא רוצים יום אחד לאבד את המייל שלכם, עיינו פה באשכולות שונים.הגעתי לזה אבל אני לא מצליחה לבטל
איך עושים?
אפשר הדרכה איך עושים את זה?ממש לא מומלץ לבטל!!! אם אתם לא רוצים יום אחד לאבד את המייל שלכם, עיינו פה באשכולות שונים.
הפתרון הפשוט הוא - אם אתם יודעים את כתובת המייל שלשם נשלח קוד האימות - הוא לא לבחור באפשרות של שליחת קוד אימות, אלא באפשרות של "אשר את כתובת האימייל לשחזור החשבון", ואז תצטרכו להקליד את כתובת המייל ההיא, והנה נכנסתם...
אין מה להדריך פה.אפשר הדרכה איך עושים את זה?
תודה רבה!
זה מה שעולה לי- לא רואה אופציה של לבחור קוד אימות למיילאין מה להדריך פה.
זו לא הגדרה קבועה, זו פשוט דרך הפעולה כל פעם כשמבקשים להכנס למייל ממחשב לא מוכר, וגוגל מבקש לאמת את זהותכם, מופיעה גם האפשרות הזו, פשוט לבחור בה ולפעול כנ"ל.
כי אין לכם מייל שמוגדר ככתובת לשחזור החשבון.זה מה שעולה לי- לא רואה אופציה של לבחור קוד אימות למייל
צפה בקובץ המצורף 1904889
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים