קוד ההחסרה - רכבת ישראל

• הוסף לסימניות
שיעורי בית, במסגרת קורס פרסום בפרוג.

נושא: קוד ההחסרה.

קבצים מצורפים

• פקקים פרסומת.jpg
    1.3 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.
שאלה: האם אפשר לוותר על המילה "שלי"?

• הוסף לסימניות
גדול!!

השוליים רחבים מידי. אפשר לעקוף...

• הוסף לסימניות
רעיון יפה ויצירתי.
ובקטנה, הטיפוגרפיה....

• הוסף לסימניות
הרעיון בבסיס מעולה, מפריע לי שהתמונה והמשפט אומרים את אותו הדבר בעצם.
אם למשל היינו משנים את המשפט ל- אם בא לכם לעמוד, או משהו בסגנון הוא היה מדבר יותר על הנהגים המסכנים שתקועים בפקק ולא מבאר את מה שבסופו של דבר רואים גם ככה בתמונה

• הוסף לסימניות
מדהים
נראה לי שבפרסומות החו"ית שעולות פה לפעמים היו מוותרים על המשפט וגם על הסלוגן(?) 'רק רכבת'.
לוגו הרכבת למטה, ודי.

• הוסף לסימניות
היתה פעם פרסומת שכזו, שגם בה היה פקק ומקום חסר לרכב. הסלוגן היה חזק 'עוד אחד שהבין, רק רכבת'

• הוסף לסימניות
אי אפשר ללמוד הכל בשיעור אחד.
אבל בהמשך...
הטקסט אמור להשלים את הויזואל, או להיפך.
אם שניהם אומרים את אותו הדבר- אחד מהם מיותר...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ואני אומר: אם היו עוד כמוך הייתי מגיע היום לתלאביב יותר מהר ;)

בכללית, רעיון מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;979858:
הטקסט אמור להשלים את הויזואל, או להיפך.
אם שניהם אומרים את אותו הדבר- אחד מהם מיותר...

זאת'מרת, להוריד את הויז'אל? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;980188:
יפה, אבל אולי עדיף שתחפש כזה תמונה עם רכבת נוסע במהירות בצד...
אכן,לא ברור מדוע הנתיב השני פנוי, וכן הצמחייה מטושטשת- אם הנסיעה איטית אין לזה הצדקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הברקהבפרסום;980188:
יפה, אבל אולי עדיף שתחפש כזה תמונה עם רכבת נוסע במהירות בצד...

עזוב, אפשר לרסק את הקונספט במעבד מזון ולהגיש אותו בכפית וזהו.

• הוסף לסימניות
אפשר לחשוב על סלוגן
"אני כבר לא שם..."

• הוסף לסימניות
הערה חשובה ונצרכת: בכותרת לא שמים סימני ניקוד או פיסוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה