דרוש מידע קוד זיהוי להצהרת עובדים מענק מגן וחץ

• הוסף לסימניות
הגשתי כבר לפני חודש פלוס את הבקשה ולא הגיע אליי שום קוד
הבנתי מעוד כמה קולגות שגם לא קיבלו.
קרה לכם גם??
למי אפשר לפנות בעניין? מס הכנסה אין מישהו שמטפל בזה.

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו את הקישור ל הצהרת העובד שצריך למלא ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הגשתי כבר לפני חודש פלוס את הבקשה ולא הגיע אליי שום קוד
הבנתי מעוד כמה קולגות שגם לא קיבלו.
קרה לכם גם??
למי אפשר לפנות בעניין? מס הכנסה אין מישהו שמטפל בזה.
אשמח לדעת איך הסתדרתם בסוף
קיבלתי הארכה על הבקשה למגן וחץ אבל לא ידעתי שצריך הצהרת עובד והעובד לא זכור לו שקיבל משהו כזה,
כעת קיבלתי הודעה כזו:
שלום רב,

עבור בקשה שמספרה 999999 על שם .....
טרם עודכנו במערכת דוח אחד או יותר מהדוחות הבאים: הצהרות עובדים, הנדרשים לשם חישוב המענק.
ככל שהדוחות הרלוונטיים עד לתקופת הזכאות המבוקשת הוגשו, יש להמתין לעדכונם במערכת.
לתשומת לבך, תאריך הגשת הבקשה ייחשב יום הגשת הבקשה או יום הגשת הדוח, כמאוחר מביניהם.
במידה ולא יושלמו הדיווחים כאמור בתוך 14 ימים מיום קבלת הודעה זו, לא נוכל לערוך חישוב לשם בדיקת זכאותך ובקשתך תידחה.

בברכה,
רשות המיסים

מה הסיכוי שלי להשיג עבורו קוד תוך 14 יום?

• הוסף לסימניות
@אוהבת לדעת @מנצפך
אשמח לעזרתכם דחוףףף
קיבלתי גם הודעה כזאת
אין לי עובדות ואני עצמאית ולא קיבלתי שום קוד זיהויי
רשמו לי לפני 12 יום שתוך 14 יום אני צריכה להשלים את זה
מה עושים???
ברשות המיסים אין מענה
מה היה איתכם בסוף ?
יש מישהי שעברה את זה?

• הוסף לסימניות
אני פתחתי פניה ברשות המסים
יש לציין שהמענה שלהם לשם שינוי היה מהיר ותוך כשעתיים שלחו לי קוד זיהוי
יש לשים לב שבטלפונים כשרים זה מגיע ממספר חסוי ואם לא עונים לא ניתן לחזור וגם אם עונים חובה לשמוע כי זה לא מתועד כמו בsms, ואז צריך לפתוח פניה חדשה, כך שחובה לענות ולרשום את המספר.

עצמאיים מוגדרים כאילו הם מעסיקים של עצמם והם בעצמם אמורים לקבל קוד זיהוי ולהיכנס לכאן ולהצהיר.

• הוסף לסימניות
אני פתחתי פניה ברשות המסים
יש לציין שהמענה שלהם לשם שינוי היה מהיר ותוך כשעתיים שלחו לי קוד זיהוי
יש לשים לב שבטלפונים כשרים זה מגיע ממספר חסוי ואם לא עונים לא ניתן לחזור וגם אם עונים חובה לשמוע כי זה לא מתועד כמו בsms, ואז צריך לפתוח פניה חדשה, כך שחובה לענות ולרשום את המספר.

עצמאיים מוגדרים כאילו הם מעסיקים של עצמם והם בעצמם אמורים לקבל קוד זיהוי ולהיכנס לכאן ולהצהיר.
@מנצפך
גם לי היתה אותה בעיה
עשיתי כעצתך ותוך יום התקשרו מרשות המיסים ושלחו קוד
תודה רבה לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה