התייעצות קוד לבוש- איזה?

• הוסף לסימניות
יש לי כנס השבוע
וכתוב בהזמנה "קוד לבוש"
לא מפורט שום דבר
מה לדעתכן? בגד חגיגי? שבת? עקבים?

• הוסף לסימניות
כנס מקצועי?
כנס משפחתי?
כנס לימודים?
עד כמה שידוע לי קוד לבוש יכול להתפרש להרבה אופנים, אבל בד"כ משמעותו לבוש מכובד ויצוגי. ז"א חולצה ולא גופיה, ומכנסיים ארוכים ולא קצרים.
בתור שומרי מצוות זה לא אמור לשנות לנו הרבה...

• הוסף לסימניות
זה כנס מקצועי
אבל מלכתחילה מיועד לנשים חרדיות
לכן התלבטתי

• הוסף לסימניות
זה כנס מקצועי
אבל מלכתחילה מיועד לנשים חרדיות
לכן התלבטתי
בכנס מקצועי בדרך כלל לפי מה שאני מכירה מביאים ג'קט ( מאמינה שגם בכנס שמיועד דווקא לחרדיות אם מדברים על קוד לבוש אז לזאת הכוונה)

• הוסף לסימניות
אוקי
לא יודעת למה חשבתי כך
ביום יום אני הכי פשוטה שיש
חולצות וחצאיות ארוכות וכו
לכן חשבתי משהו שבתי

• הוסף לסימניות
אוקי
לא יודעת למה חשבתי כך
ביום יום אני הכי פשוטה שיש
חולצות וחצאיות ארוכות וכו
לכן חשבתי משהו שבתי
אז לא פשוט אלא יותר מכובד.
אולי חצאית קצרה ולא ארוכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה