temu קוד קופון לאתר TEMU

• הוסף לסימניות
כן
בהתחלה הם מסרבים, אני מבקש אם אפשר בכל זאת לבדוק שוב... ואז מעבירים ל"מחלקה הבכירה..." שמשיבים בשלילה. ואז אני מסיים את ההתכתבות ומתחיל התכתבות עם נציג חדש שבתחילה מסרב ואז גם הוא מעביר למחלקה בכירה שמאשר.
כמובן שבין לבין אני מכניס משפטים שמתארים כמה אני מאוכזב עמוקות שהם לא נותנים קופון וכמה אני לקוח ותיק ושמן בלה בלה...
זה פחות או יותר התהליך שתמיד עובד לי גם להזמנות שעשיתי בשבוע האחרון
אפשר צילום מסך איפה ממוקם באתר השירות לקוחות\צאט?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240519_021019_Chrome.jpg
    Screenshot_20240519_021019_Chrome.jpg
    KB 89.5 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
ושוב איך אפשר להשיג קופון הנחה ?

• הוסף לסימניות
כן
בהתחלה הם מסרבים, אני מבקש אם אפשר בכל זאת לבדוק שוב... ואז מעבירים ל"מחלקה הבכירה..." שמשיבים בשלילה. ואז אני מסיים את ההתכתבות ומתחיל התכתבות עם נציג חדש שבתחילה מסרב ואז גם הוא מעביר למחלקה בכירה שמאשר.
כמובן שבין לבין אני מכניס משפטים שמתארים כמה אני מאוכזב עמוקות שהם לא נותנים קופון וכמה אני לקוח ותיק ושמן בלה בלה...
זה פחות או יותר התהליך שתמיד עובד לי גם להזמנות שעשיתי בשבוע האחרון
השיטה עובדת גם באלי?

• הוסף לסימניות
מה יותר שווה לבקש מהם קוד קופון או הנחה של 20 אחוז? כי לי תמיד הם נותנים הנחה

• הוסף לסימניות
מה זה משנה מה מבקשים?
בסופו של דבר הם נותנים את אותה ההנחה- 20%- הנחה קופון...
לא נתקלתי במישהו שקיבל הנחה של יותר מ20%.

• הוסף לסימניות
השיטה עובדת גם באלי?
חושבת שלא
לאלי יש קופונים שיווקים וכו'

ולגבי הקופון בטמו אני ביקשתי מנציג בצאט שיבטל את המינימום 75 ש"ח להזמנה (שמעתי שעובד) וגם קופון, וקיבלתי מהר מאד תשובה שא"א לבטל את המינימום ש"ח להזמנה אבל יש קופון והוא הביא לי בלי מו"מ :LOL: אולי כדאי מראש ללכת על כל החבילה, לבקש כל מה שאפשר ואז הם נותנים מה שהם מוכנים בלי בעיה

• הוסף לסימניות
חושבת שלא
לאלי יש קופונים שיווקים וכו'

ולגבי הקופון בטמו אני ביקשתי מנציג בצאט שיבטל את המינימום 75 ש"ח להזמנה (שמעתי שעובד) וגם קופון, וקיבלתי מהר מאד תשובה שא"א לבטל את המינימום ש"ח להזמנה אבל יש קופון והוא הביא לי בלי מו"מ :LOL: אולי כדאי מראש ללכת על כל החבילה, לבקש כל מה שאפשר ואז הם נותנים מה שהם מוכנים בלי בעיה
זה עובד ובגדול!!!
תוך דקה וחצי היה לי קופון..
תודה!

• הוסף לסימניות
אם לא עובד אז תגידו שיקר לכם מדי ואתם לא תקנו.... בד"כ הם יביאו ואם עדיין לא דברו איתם עד קצת...

• הוסף לסימניות
עדיין לא עובד.
אומרים אי אפשר.

• הוסף לסימניות
עדיין לא עובד.
אומרים אי אפשר.
בקנייה הראשונה הביאו לי ישר, בקנייה השנייה אמרו שאין קופונים זמינים, אז כתבתי להם שאני ידחה את הקנייה לזמן אחר ואז.. אני יבדוק שוב... וכמובן, פתאום נהיה קופון במיוחד בשבילי וכו' וכו'

• הוסף לסימניות
יש למישהו קופון זמין?
ניסיתי בצאט וקשוח ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה