כללי קווים באינדיזין

• הוסף לסימניות
איך יוצרים רקע למספור כמו בדוגמא המוצ"ב, הצלחתי לעשות זאת רק בסגנונות פיסקה ואני צריכה את זה בסגנון תו כחלק מפיסקה.
מקווה שהובנתי:)

קבצים מצורפים

• לשאול.jpg
    KB 398.4 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
קו תחתי מעובה ולהגדיר כסגנון תו.

• הוסף לסימניות
הבעיה שבסגנון תו הוא יוצר לי זאת רק על המספר ולא נותן לי אפשרות של רקע עד לשוליים הימניים

• הוסף לסימניות
יש הזחה. תעשי בערך שלילי. בעצם זה רק בקווי פיסקה נראה לי.
אז תנסי לשים 10 תווי רווח לפני המשימות. תוכלי בחיפוש והחלפה לעשות זאת

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה! זהו שאכן זה קיים רק בקווי פיסקה
אני לא יכולה לשים תווי רווח בגללל שזה בשוליים יוצא מגבולות תיבת הטקסט
אשמח לעצה בדחיפות

• הוסף לסימניות
קו פיסקה בצבע המרגנטה, עם הזחה שלילית כמו שטיפקס כתבה,
ואז סגנון תו עם רקע בצבע לבן לכל הטקסט שאחרי הנקודתיים.
כמובן שבונים את זה בסגנון הפסקה את הסגנון תו המקונן.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה אשמח להסבר מפורט יותר וכן אצלי אין נקודותיים אחרי המספר אלא נקודה וכשאני מכילה את הסגנון המקוון הוא מחיל לי זאת גם על כל הנקודות האחרות
מה עושים?

• הוסף לסימניות
None עד הנקודה, וסגנון תו מאחרי הנקודה.
צריך לנסות, ואין לי כרגע זמן לזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה