קווי תוכן ומערכות ivr

• הוסף לסימניות
שלום וגמר חתימה טובה
אני מפעיל קו תוכן ומעוניין לדעת
אם יש למישהו הצעות לגבי העברת שידור חי באיכות גבוהה עד כמה שניתן ממיקסר לפלאפון

שיהיה באיכות כמעט כמו הקלטה פנימית רק שידור חי
עם מוזיקה תופים ומקהלה שידור חי ברור

אם יש למישהו הצעות איך לעשות ואו מכשיר אשמח לקבל תגובה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מה שידוע לי בקוים של ימות המשיח צריך להמיר לאיכות נמוכה

• הוסף לסימניות
העניין הוא לא העלאת חומר למערכת אלא העברת שידור חי טלפוני באיכות גבוהה
או איזה שהוא כבל או מכשיר המחובר למיקסר או איזה פתרון אחר
אם יש למישהו אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מני 1;2271958:
שלום וגמר חתימה טובה
אני מפעיל קו תוכן ומעוניין לדעת
אם יש למישהו הצעות לגבי העברת שידור חי באיכות גבוהה עד כמה שניתן ממיקסר לפלאפון

שיהיה באיכות כמעט כמו הקלטה פנימית רק שידור חי
עם מוזיקה תופים ומקהלה שידור חי ברור

אם יש למישהו הצעות איך לעשות ואו מכשיר אשמח לקבל תגובה
תודה רבה

בימות המשיח - הכי פשוט בתשלום

לעשות שידור ליוטיוב או כל אתר אחר ולבקש מהם שידור חי מערוץ הזה (בשיות לקוחות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelintop;2272279:
בימות המשיח - הכי פשוט בתשלום

לעשות שידור ליוטיוב או כל אתר אחר ולבקש מהם שידור חי מערוץ הזה (בשיות לקוחות)

אני לא בימות המשיח אלא בחברה אחרת...
ואני רוצה קבוע (מכשיר או כבל...) שיהיה איתי מתי שאצטרך ולא בכל פעם להתקשר לשלם וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מני 1;2272334:
אני לא בימות המשיח אלא בחברה אחרת...
ואני רוצה קבוע (מכשיר או כבל...) שיהיה איתי מתי שאצטרך ולא בכל פעם להתקשר לשלם וכו'

צר לי לאכזב אבל אין אפשרות מסיבה פשוטה - אם אני מעלה קובץ באיכות מקסימלית לניגון בקו תוכן אם אני ישעמ את זה דרך הטלפון לא משנה באיזה צורה או קווי אלחוטי זה יהיה גרוע - כנראה בגלל שהקו הטלפוני לא מצליח להעביר כזו איכות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;2273480:
אתה מתכון מן הסתם לכבל כזה http://ksp.co.il/?uin=26263 בשביל להעלות לשידור חי ישר מהמיקסר ולא דרך המיקרופון של הטלפון

זה לא יעזור כפי שכתבתי

מניסיון! (ואנני לא מדבר על הקושי בחיבור לפלאפונים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelintop;2273850:
זה לא יעזור כפי שכתבתי

מניסיון! (ואנני לא מדבר על הקושי בחיבור לפלאפונים)

מה זאת אומרת מניסיון??
אני מכיר שני חסידיות שעושות שידור חי ברור מהמיקסר לפלאפון עם מכשיר או כבל רק איננו יודע מהו.

• הוסף לסימניות
כן.

אבל ללא מוזיקה.

הכבל הוא פשוט כבל סטריאו רגיל (מחיבור 3.5 רגיל מתפצל לL ולRׂ)

דרשות יכולות לעבור איכותי ככה אבל לא מוזיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מני 1;2281201:
מה זאת אומרת מניסיון??
אני מכיר שני חסידיות שעושות שידור חי ברור מהמיקסר לפלאפון עם מכשיר או כבל רק איננו יודע מהו.

יש אחד בבני ברק בשם שלמה ביטון שהיה בונה כאלו מכשירים לקול הדף ויזניץ וכו' והוא טוען שהוא יותר לא מבצע כאלו דברים, בדיוק עכשיו אני גם מחפש כזה דבר והאופציה היחידה הוא להזמין מB&H באמריקה וזה עולה 500 $ אולי יש יותר זולים אבל זה מה שהציעו לי לאחר שבררתי באחת החסידויות באמריקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;2282748:
יש אחד בבני ברק בשם שלמה ביטון שהיה בונה כאלו מכשירים לקול הדף ויזניץ וכו' והוא טוען שהוא יותר לא מבצע כאלו דברים, בדיוק עכשיו אני גם מחפש כזה דבר והאופציה היחידה הוא להזמין מB&H באמריקה וזה עולה 500 $ אולי יש יותר זולים אבל זה מה שהציעו לי לאחר שבררתי באחת החסידויות באמריקה.

יש שני חסידויות בבני ברק שאני מכיר שהם מעבירים שידור חי מאירועים עם מוזיקה! ותזמורת ומקהלה וכו' מאד ברור ממש זה נשמע בשידור חי כמעט כמו הקלטה פנימית הם מחברים משהו למיקסר ולפלאפון כבל או סוג של מכשיר השאלה מי מכיר את זה? ואיפה אפשר להשיג? ומה העלות? (אני יודע שנדבורנא בני ברק מעבירים שידור חי ברור מאד ויש להם מכשיר או משהו...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מני 1;2283902:
יש שני חסידויות בבני ברק שאני מכיר שהם מעבירים שידור חי מאירועים עם מוזיקה! ותזמורת ומקהלה וכו' מאד ברור ממש זה נשמע בשידור חי כמעט כמו הקלטה פנימית הם מחברים משהו למיקסר ולפלאפון כבל או סוג של מכשיר השאלה מי מכיר את זה? ואיפה אפשר להשיג? ומה העלות? (אני יודע שנדבורנא בני ברק מעבירים שידור חי ברור מאד ויש להם מכשיר או משהו...)

אני גם מכיר.
ויזניץ ומחנובקה השאלה איפה אפשר להשיג את זה בארץ.

• הוסף לסימניות
כרגע בימות המשיח אבל הבנתי שרוצים לעזוב אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מני 1;2287672:
אני נמצא בטלליין

האם יש למישהו איזה רעיון לשידור חי ברור דרך פלאפון המחובר למיקסר איכשהוא או פתרון אחר???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מני 1;2294192:
האם יש למישהו איזה רעיון לשידור חי ברור דרך פלאפון המחובר למיקסר איכשהוא או פתרון אחר???

ראיתי היום כבל ש-קול הלשון משתמשים והם מחברים את זה למיקסר והשידור נשמע מאוד ברור.
על הקופסה היה רשום MIKI BROADCAST smart connection
הם אמרו לי שהם קנו את זה בירושלים וזה עלה 700 ש"ח
אולי אפשר למצוא את זה ביותר זול

קבצים מצורפים

• th (2).jpg
    KB 3.5 · צפיות: 49
  • th.jpg
    KB 2.9 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;2358461:
ראיתי היום כבל ש-קול הלשון משתמשים והם מחברים את זה למיקסר והשידור נשמע מאוד ברור.
על הקופסה היה רשום MIKI BROADCAST smart connection
הם אמרו לי שהם קנו את זה בירושלים וזה עלה 700 ש"ח
אולי אפשר למצוא את זה ביותר זול

כן תודה רבה
כבר השגתי את החנות הזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה