קוטג' בביתר ב 1,290,000 ש"ח, 3 חדרים 800,000 ש"ח

• פותח הנושא park
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הזדמנות שמסתיימת בעוד שבוע של אפשרות לרכישת קוטג' עם 6 חדרים. + גינה (כמו בתמ"א של הקוטג'ים של חיים זקן רק על צלע ההר ולא תקוע בין בניינים.) בביתר עילית במחיר של 1,290,000. ש"ח. או דירות 3,4,5,6,7 חדרים כשמחיר 3 חדרים 85 מ"ר בכ 800,000 ש"ח

אני מפרסם פה אחרי שאמרתי לחבר, שגר בעיר שיש אפשרות כזאת במחיר הזה. הוא היה מופתע ומיד רץ להרשם לקבוצה. אני הייתי מופתע לא פחות, מה לא שמעת על זה? והוא אמר לי ראיתי פרסום אבל חשבתי שזה השטויות הרגילות אפי' לא חשבתי לקרוא.
אז מי שרוצה לשפר דיור וכן הרוצים לקנות דירת 3 חדרים 85 מ"ר ב 800,000 ש"ח זה הזמן כי אני לא יודע מתי בשוק הדירות המשוגע של היום יהיו עוד הזדמנויות שכאלה!

נ.ב. למען ההגינות אציין כי אחי מהאחראים על הפרויקט, הוא אחד העסקנים בביתר, וכל הפרויקט בברכת רבני העיר. אני הכנתי עבורו את הפרסום (בהתנדבות)

קבצים מצורפים

• מודעה2.jpg
    KB 209.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
קבוצת רכישה?
מתי הדירות מוכנות?

• הוסף לסימניות
אם זו לא היתה קבוצת רכישה, או שהדירות היו כבר בבניה, הייתי קונה גם אם היה עולה ב100000 יותר.
קבוצות רכישה זה סיכון גדול.
צריך לחשוב טוב טוב לפני שקונים.
ואדרבה פארק, תיתן לנו סיבות טובות למה כן כדאי לקנות בקבוצת הרכישה הנוכחית.
(למרות שהמחירים לא ממש ברצפה יחסית לביתר ויחסית לקבוצת רכישה).

• הוסף לסימניות
הנה הפרוספקט.
אם יש עוד שאלות אשמח להפנות לאחי ולענות.

קבצים מצורפים

• פרוספקט למייל.pdf
    KB 250.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
עדכון.

קבצים מצורפים

• מודעות-רחוב.png
    KB 60.6 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה