קוים ישרים בפוטושופ

• הוסף לסימניות
שלום, אשמח אם מישהו מכם יוכל לכוון אותי איך ניתן לצייר קיים ישרים ומדוייקים לכל הכיוונים ולא רק מאוזן ומאונך (שעושים עם לחיצה על shift)...מאוד חשוב ודחוף!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לחיצה על SHIFT
"ובמקום "לצייר" קו - לתת נקודות - בתחילת הקו וסיומו

• הוסף לסימניות
צריך ללחוץ על שיפט,
לתת נקודה במברשת - להרים את העט (עכבר) ולהשאיר את השיפט לחוץ
בפעם הבאה שתניחי את העט - אמור ליצור קו ישר בין שתי הנקודות.

• הוסף לסימניות
את לוחצת נקודה אחת,
ואז לוחצת על שיפט, ובלי גרירה לוחצת על הנקודה השניה,
הוא מותח לך קו ישר בין שני הנקודות..

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה! עזרתן לי מאוד!:):):)
סליחה על הטרדה אבל ישנה עוד בעיה קטנה, אני רוצה לעשות צילום מסך ואני לוחצת על prt sc וזה לא מגיב...לא קורה כלום. מה אני צריכה לעשות?

• הוסף לסימניות
את צריכה להכנס לצייר ולעשות הדבק

• הוסף לסימניות
קודם לפתוח את המסך שרצית לצלם וללחוץ פרינט-סקרין
אח"כ לפתוח דף וורד וללחץ ctrl+V

• הוסף לסימניות
את יכולה גם להשתמש עם כלי החיתוך, זה נמצא בהתחל,
תסתכלי פה: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=250847היא בדיוק כתבה את זה גם.

ואפשר אגב להדביק גם ישירות בתוך תיבת מייל אם לדוגמה רוצים לשלוח את הצילום למישהו.

• הוסף לסימניות
אם יש לך ווינדוס 8 או 10, את לוחצת על המקש PrtSc ביחד עם מקש הווינדוס שבמקלדת (ליד הALT) והוא שומר את זה אוטומטי כקובץ תמונה. (בתוך תקיית המסמכים, בשם 'צילומי מסך')
בווינדוס 7 אין ברירה אלא להעתיק לצייר או לתוכנה אחרת ולשמור כתמונה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה