קוי טלפון נייחים (חוץ מבזק)

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לברר על קוי טלפון נייחים הזולים יותר מבזק.
לפי מה שקראתי באשכולות קודמים, איכות הקליטה באזורים שונים משתנה, ובהתאם לה תגובות הלקוחות.
רציתי רק לדעת אם יש כאן מישהו שיש לו נטויז'ן, קווי זהב (012) או בזק בינלאומי, מתגורר באזור מרכז בני ברק ומרוצה מהשירות?
(על הוט אל תמליצו כי זה לא רלוונטי, אין להם תשתית באזור, כמו כן לא על אורנג' וסלקום, אני לא מעוניינת להוסיף גם קו קל של בזק, רוצה קו אחד וזהו.)

תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
לי יש הוט, ואני מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
אני עברתי מקו בזק ל012 אני גרה בבני ברק ואני לא מרוצה מאיכות הקליטה ,וגם לפעמים יש ניתוקים באצע שיחה, חברתי גרה באיזור אחר בבני ברק וגם לא מרוצה מהשירות שלהם ,בכללית לכול דבר יש מחיר,

• הוסף לסימניות
לי יש הוט וגם אני מרוצה
(עם 013 לא כדאי לך להתחיל - אולי המחיר שלהם מפתה אבל אחרי שאת לקוחה שלהם שמעתי שאין עם מי לדבר.... חשבוניות לא תואמות למחיר שנקבע.... ניתוקים מידי פעם....
וכן לא לפני הרבה זמן היה כתוב עליהם ב"קו החם")

• הוסף לסימניות
תזהרי מ 013 !!
ב"ה הצלחנו להתנתק מהם (וזה לא היה קל)

• הוסף לסימניות
מצטרפת לאזהרה!!! רק לא 013
ל 012 יש עכשיו איזה מבצע ב10 שקל. שווה לברר
אנחנו בסוף הלכנו על מכשיר פלאפון כקו לשיחות יוצאות וקו קל של בזק
(המבצע של סלקום של 1000 לכשרים, 1000 לנייחים ו 50 ללא כשרים)

• הוסף לסימניות
טלקום

סלקום: יש להם את החבילה טלקום
זאת קו שעולה 65 ש"ח לחודש
2000 דקות חינם לנייח
2000 דקות 12 אג' לנייד
אם פעם שלמתי קרוב ל500 שקל לחודש
היום אני משלם 150 ש"ח לחודש

• הוסף לסימניות
קו נייח של סלקום. אנחנו באיזור ללא קליטה מי יודע מה, אבל הקו תקין ואיכותי להוציא את התקלה הגדולה והמפורסמת של סלקום.
החיסכון ביחס לקו בזק היה שווה את המעבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;522729:
אנחנו בסוף הלכנו על מכשיר פלאפון כקו לשיחות יוצאות וקו קל של בזק

נייח?

נכתב ע"י נוי;522754:
להוציא את התקלה הגדולה והמפורסמת של סלקום.

ומהי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;522821:
נייח?

ומהי?
הייתה תקלה כוללת בכל הארץ. משהו בסגנון בזק. לקח שעות לתקן, והם נתנו פיצוי (לא זכור לי מהו)
אגב, השארנו את הקו של בזק בתור קו קל, כדי שלא נעלם לאנשים שמכירים רק את המספר הזה.

• הוסף לסימניות
סופטפון

ל-012 סמייל, יש שירות מעניין שנקרא 'סופטפון'. זה תוכנת טלפון המותקנת על מחשב, עם מספר פנים ישראל רגיל, ומדברים באוזניית מדונה או בבלוטוס באיכות מעולה ביותר. (אני משתמש בזה לקבוצת עובדים)
המעלות:
א. שליטה מסודרת על קבלת והוצאת השיחות, שעות קבלה וחיוג, הגבלת שיחות נכנסות ו/או יוצאות.
ב. העברות שיחה מתוחכמות, מוזיקה בהמתנה.. הודעות קוליות ותא קולי למייל, סידור מדוייק של השיחות, מה יגיע לטלפון, ומה יגיע לסלולרי, באיזה שעות, אחר כמה צלצולים שרוצים, או בשיחה ממתינה, אובתפוס וכו' וכו' המון פונקציות.
ג. הקלטת שיחות מסודרת.
ד. חיוג לפי שמות. אין צורך במספרים יותר, כל אלו מהספר טלפונים או מהאאוטלוק או מטבלת אקסל פשוטה רשומים בשמותם המלאים בעברית. אין קל מזה.
ה. לא היו לי מעולם (אני כמה חודשים בזה) ניתוקים ובעיות.
ו. סאיז דא נאך א מעלה, צו בתי מדרש אז מדארף קלינגען צו דרייסיק יונגעלייט בבת אחת און זאגן אז די אנשים אשר פתח הבית היכו בסנווירים, סאיז האב אזא פונקציע.
(זה טוב גם למשרד הרוצה להתקשר למאה לקוחות בבת אחת ולהשאיר להם הודעות קוליות, התוכנה הזו עושה את זה טוב מאד, אם זה מובנה)

מתאים לגרפיקאיות שעובדות בבית על המחשב, ואין צורך להטות את האוזן ימינה בטלפון, ואין מתאים מזה להבדיל בין שיחה של חבירה על בובע-יענטעס ובובע מעייסעס, ובין שיחת לקוח חשובה.

המחיר? מצחיק ביותר. 10 שקל לחודש כולל מע"מ.
מומלץ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;522887:
(זה טוב גם למשרד הרוצה להתקשר למאה לקוחות בבת אחת ולהשאיר להם הודעות קוליות, התוכנה הזו עושה את זה טוב מאד, אם זה מובנה)

המחיר? מצחיק ביותר. 10 שקל לחודש כולל מע"מ.
מומלץ!

יש לך נסיון עם שליחה כזאת? חשוב לי לדעת עד כמה זה מתקשר בבת אחת לכולם או אחד אחרי השני.
נדמה לי שיש גם פונקציה נהדרת, שרק מי שקיבל את ההודעה יכול לחייג חזרה ולשמוע אותה שוב. מספר אחר שיתקשר - השיחה תתנתק.

10 שקל כולל שיחות??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה