כללי קולאז בפוטושופ

• הוסף לסימניות
יש לי כמות של 90 תמונות.
ואני צריך להכין קולאז מכולם ביחד.
יש דרך קצרה לעשות זאת?
או רק להביא אחד אחד?
איך מביאים את כל התמונות ביחד?

• הוסף לסימניות
יש דרך:

קובץ>סקרפיטים>טעינת קבצים למחסנית

שם אתה יכול להוסיף או קבצים בודדים או תיקייה שלמה וזה פותח לך את הכל בקובץ אחד

או : קובץ>סקרפיטים>טעינת קובצי DICOM מרובים

זה בוחר לך תיקייה שלמה (פעולה יותר מהירה)

• הוסף לסימניות
אני צריך את כל התמונות בדף אחד של פוטושופ.
זה פתח לי תיקיה של כל התמונות

• הוסף לסימניות
יש תוכנה- shape colage [משהו כזה] ואז אפשר לפתוח בפוטושופ

• הוסף לסימניות
זה עולה כסף.
יש משהוא חינמי

• הוסף לסימניות
אני הייתי ממקמת באינדיזיין, מכינה קוביות אחידות (או שלא, איך שנוח), "זורקת" לשם את התמונות ואז מייצאת לפוטו שופ. (אם עדיין יש צורך). או מכינה רקע בפ"ש, וממקמת אותו מאחורה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתוכנה שנתנו בקישור זה בדקות ואפשר לערוך בפוטושופ קלה מאד לתיפעול, בקיצור ממש מומלץ!

• הוסף לסימניות
תודה רבה חסך לי שעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה