קולאז' חמוד

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
לא נעשתה כאן עבודה טובה בפוטושופ, ורואים היטב את ההבדל ברקעים של הסדין הלבן מאחורי הילד, ובין שאר הרקע
אני ממש לא צלם, אלא מהתחום הגרפי...]

• הוסף לסימניות
לי הפריע משהו אחר (גם מהתחום הגרפי...)
אני חושבת שברעיון של קולאז' כזה צריך להיראות, כאילו, אותה הדמות צולמה באותו זמן ומקום במספר תנועות.
לכן צורם לראות שהרצפה לא באותו גובה בכל התמונות. זה מבליט את הענין שהכי צריך להסתיר - שבעם זה עבודת פוטושופ שמחברת בין התמונות.

• הוסף לסימניות
לדעתי ההפך- אם הרצפה היתה באותו גובה זה היה נראה לא הגיוני, ילדים נוהגים לזוז בד"כ
:)

אם כבר מפריע היחסיות בין גודל הילד לגודל התמונה כולה- אפשר להגדיל מעט את הילד

• הוסף לסימניות
הילד פשוט מתוק! והפוזות חמודות מאוד.

התאורה לא מספיק טובה. היא צריכה להיות יותר אחידה.
וכן שריפת הרקע לא מושלמת. ישנם הרבה כתמים.
את יודעת איך בודקים בלוולס אם הכל שרוף?
תפתחי שכבת לוולס. תעבירי את החץ השחור עד הסוף ימינה. ואז את רואה מה לא שרוף.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי הגודל מעולה, וגם גובה הרצפה, נראה מעולה!
הבעיה ברקע אכן קיימת וקצת בצבעים.

• הוסף לסימניות
חמוד! הפריע לי שהתאורה לא שווה בכל התמונות. חלק מוארות וחלק לא. חוצמזה יופי של עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה