קולבים מעץ. גודל קטן

• הוסף לסימניות
איפה בבני ברק אפשר לקנות קולבים מעץ לבגדי ילדים?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
במקס סטור (חנות חדשה בתחילת רבי עקיבא)
ראיתי השבוע קולבים מגניבים ביותר!
אמנם לא מעץ אבל קולבים לגודל
של בגדי ילדים מצופים בקטיפה בשלל גוונים..

• הוסף לסימניות
אני צריכה עם קליפסים לחצאיות. או כל דרך אחרת לתלות חצאיות/מכנסיים
בד"כ לקולבי קטיפה אין את האופציה הזו.

• הוסף לסימניות
חוץ מתמונות יש לי גם בגדים לתלות בארון

• הוסף לסימניות
בירושלים יעזור לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיילי פייג;1110733:
אני צריכה עם קליפסים לחצאיות. או כל דרך אחרת לתלות חצאיות/מכנסיים
בד"כ לקולבי קטיפה אין את האופציה הזו.

למה דוקא מעץ?
תלכי ליד חנויות ביגדי נשים
הם זורקים עשרות קולבים של חצאיות - זה מתקטן גם לגודל קטן
זה קולבים מברזל עם 2 קליפסים -מצוינים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1113250:
למה דוקא מעץ?
תלכי ליד חנויות ביגדי נשים
הם זורקים עשרות קולבים של חצאיות - זה מתקטן גם לגודל קטן
זה קולבים מברזל עם 2 קליפסים -מצוינים!

איפה ראית שזורקים כאלו קולבים?
אני תמיד מחפשת כאלו קולבים!!

• הוסף לסימניות
יש לי למכור 100 קולבים מהממים (מאד יוקרתיים) עם קליפסים בגודל שמתאים בדיוק לילדים
הם חדשים באריזה (הזמנתי לעצמי מחו"ל למכירת בגדים ויש לי 100 למכור) אם זה הכמות אפשר כמובן גם פחות בכמות

*אופס חשבתי שאת צריכה לחנות בגדי ילדים...
אפשר לקנות גם בבודדים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שביט;1113463:
יש לי למכור 100 קולבים מהממים (מאד יוקרתיים) עם קליפסים בגודל שמתאים בדיוק לילדים
הם חדשים באריזה (הזמנתי לעצמי מחו"ל למכירת בגדים ויש לי 100 למכור) אם זה הכמות אפשר כמובן גם פחות בכמות

*אופס חשבתי שאת צריכה לחנות בגדי ילדים...
אפשר לקנות גם בבודדים :)
בכמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה