דרוש מידע קולבים קטנים

• פותח הנושא m.e.e
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לדעת היכן אפשר להשיג קולבים קטנים לבגדי ילדים?
תודה..

• הוסף לסימניות
לפעמים יש במקס סטוק - לא הכי חזק
ובזאר שטראוס - יותר טובים

• הוסף לסימניות
הי
הייתי לא מזמן בH&M וקניתי כמה דברים ושאלי אם אפשר את הקולבים שלהם
המוכרת ענתה שבשמחה ושאלה אם אני צריכה עוד
אמרתי שבוודאי אז היא נתנה לי עוד שלושה שאלתיה כמה אני צריכה להוסיף והיא הסבירה שעם כל בגד מגיע קולב ללקוח במתנה אך יש כאלו שלא זקוקים לכך ולכן יש להם כמעין "פח לקולבים".
היא נתנה לי רשות לגשת ולקחת כרצוני(היא ממש לא הבינה למה 7 קולבים לא מספיקים לי...:)
חינם אין כסף.
קולבים מעולים.

• הוסף לסימניות
הי
הייתי לא מזמן בH&M וקניתי כמה דברים ושאלי אם אפשר את הקולבים שלהם
המוכרת ענתה שבשמחה ושאלה אם אני צריכה עוד
אמרתי שבוודאי אז היא נתנה לי עוד שלושה שאלתיה כמה אני צריכה להוסיף והיא הסבירה שעם כל בגד מגיע קולב ללקוח במתנה אך יש כאלו שלא זקוקים לכך ולכן יש להם כמעין "פח לקולבים".
היא נתנה לי רשות לגשת ולקחת כרצוני(היא ממש לא הבינה למה 7 קולבים לא מספיקים לי...:)
חינם אין כסף.
קולבים מעולים.
נשמע מעולה! באיזה סניף שלהם בארץ?

• הוסף לסימניות
גם אני לקחתי מH&M בסניף מלחה ירושלים
יש להם גם קולבים רגילים וגם לחצאיות. מעולים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה