כללי קולולו

• הוסף לסימניות
חשבתי על משהו כזה
אבל תשני צבעים למשהו שמח מאד
ורוד פוקסיה, צהוב, ירוק תפוח.... צבעים עזים.

קבצים מצורפים

• קולולו.jpg
    KB 164.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהל;2323586:
העיצוב של 1-2. טוב.
4-5 משום מה נקרא כמו קוקוריקו
6-5 פונט ילדותי
אני חושבת שכדאי יותר גיוון בצבעים- אולי כל אות צבע אחר.
ושתדרי שם בצבעים את כל המדורים שלכם:
ימי הולדת. בר מצוה. בת מצווה, חינה וכו.
שיהיה שייכות.

בהצלחה!

חיכיתי לאמרה הזו של קוקוריקו:), זה מה שעלה לי , רק בכל אופן מיקמתי...

• הוסף לסימניות
לדעתי 3 או 4 עם צבעים אחרים, או כל אות בצבע אחר

• הוסף לסימניות
איזה שם מגניב!!!!!
ויופי של נושא
אפשר לעשות איתו דברים כיפיים נורא!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את 3.
הפונט נראה לי בדיוק מה שאת רוצה לשדר.
כתב יד באמת נותן מראה זול ו'סטוקי' כזה, לדעתי, ולעומת זאת ב3 הפונט יותר אלגנטי ופחות פושט, אבל הבלאגן וההקפצה של האותיות נותנת אוירה של מסיבה וכיף.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השם!
קליט ומצחיק, מכניס לאוירה
ודוקא מתאים לי הסרטים והבאלגאן מסביב (הלוגו הראשון הראשון שהעלית)

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את זה...מעודן ושמח

...

קבצים מצורפים

• 6.JPG
    KB 44 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה