יש זמנים שהם זמני תרבות, כמו חגים בין הזמנים וכד'מי רוצה לממן?
אני רוצה לבין הזמנים-אחרי ט באביש זמנים שהם זמני תרבות, כמו חגים בין הזמנים וכד'
בפסח האחרון עירית מודיעין עילית ערכה קולולם לנשים במתנס פה בעיר.
אנימי רוצה לממן?
למה?זה רעיון יפה.
רק צריך לקחת בחשבון שמקום גדול כמו בנייני האומה יכול להוות בעיה הלכתית לא פשוטה בכלל!!!!!!
כי שירת נשים בכזו עוצמה במקום כ''כ גדול.למה?
קודם כל שומעים.בסיעתא דשמיא
למה נראה לך ששומעים בחוץ?
גם אם הכל סגור?
ומקליטים?
אנימי רוצה לממן?
זה ענין הלכתי אם מותר אז מותרכי שירת נשים בכזו עוצמה במקום כ''כ גדול.
זה יכול להיות מכשול ענק בצניעות. וד''ל.
אנחנו בימים כ''כ מתוחים שזה נראה לי פחות מתאים וחסר..
ציינתי שבדקתי את העניין, דווקא בשביל נשים.זה ענין הלכתי אם מותר אז מותר
אם מותר במרכז פיס
אז איזו נפקא מינא יש על בניני האומה?! ,
דווקא באזור שכונתי , כשיש אוזנים שעוברות ליד זה נראה לי יותר בעיתי
ובאזור כמו בניני האומה זה הרבה יותר סטרילי לאנשים שזו עבודתם,
אם מותר שם טכנאי סאונד
אז מותר גם באולם שמחות שכונתי ...
ובענין שירת מקהלה יש הרבה דעות שמתירות לכתחילה...
אז מה כוונתך שלעולם אסור.. בכל מקום ?
הייתי מאוד שמחה אם תוכלי לכתוב לי בפרטי , תודה.ציינתי שבדקתי את העניין, דווקא בשביל נשים.
ואין לי עניין להיכנס לדיון בפורמט הזה.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה רבה!!
ושלא תצא תקלה..
אני גם מאד מעונינת.אני רוצה שיהיה קולולם לנשים בבנייני האומה כמו הישיבשיר לנשים.
לא אכפת לי להפיק את זה רק אין לי נסיון ואין לי מושג איך עושים את זה
למי שיש ידע ויוכל לעזור לי אני אשמח
תודה
ונא לא למחוק את ההודעה שלי
עיריית ירושלים רוצה לראות רצינות.דיברתי איתה היא אמרה לי שאין לה בעיה אבל צריך מישהי שתפיק את זה ולי אין בעיה להיק רק אין לי מושג איך.
דיברתי עם דודי בלומנשטוק והוא הפנה אתי לפנחס ארליך
דיברתי עם פנחס ארליך והוא אמ שאין לו תקציב...... ממש אמין
נסיתי להתקשר לגלית והבה שאשו היא גם אחראית ל התרבות והיא לא עונה
פניתי ומהמנהל אמרו שמסכימים ובשביל תקציב הפנו אותי לדודי ופנחסעיריית ירושלים רוצה לראות רצינות.
כשאנחנו ניסינו להפיק ערב הם ראו רצינות.
הסיפור ירד בשל משהו אחר.
המלצתי פני למינהלים הקהילתיים האגף המליץ לנו לפעול דרכם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים