- הוסף לסימניות
אבל זה לא מתקרב להיות דומה להפקה בבנייני האומההכי פשוט להפיק
קולולו-זום.
אבל זה לא מתקרב להיות דומה להפקה בבנייני האומההכי פשוט להפיק
קולולו-זום.
איך יואלי דיקמן עשה שם בפסח?אני לא חושבת שבנייני האומה מתאים לקולולם מבחינה אקוסטית. (לא מאוד מבינה בזה, אבל נראה לי שבשביל קולולם עדיף מקום כמו אולם פיס מאשר אודיטוריום רך)
אני לא יודעת, וכבר כתבתי שלא מאוד מבינה בזה. רק יודעת שאודיטוריום כמו בנייני האומה שיש בו שטיחים וכיסאות מבד מיועד כדי שחלק מהקולות ייבלעו (וככה הקולות מהבמה יהיו הדומיננטיים).איך יואלי דיקמן עשה שם בפסח?
נראה לי שבכל מקרה הקליפים עוברים שינויי עריכה יסודייםאני לא יודעת, וכבר כתבתי שלא מאוד מבינה בזה. רק יודעת שאודיטוריום כמו בנייני האומה שיש בו שטיחים וכיסאות מבד מיועד כדי שחלק מהקולות ייבלעו (וככה הקולות מהבמה יהיו הדומיננטיים).
יש אולפן ניידאני לא חושבת שבנייני האומה מתאים לקולולם מבחינה אקוסטית. (לא מאוד מבינה בזה, אבל נראה לי שבשביל קולולם עדיף מקום כמו אולם פיס מאשר אודיטוריום רך)
חישוב פשוט - אי אפשר לעשות קליפ לפרסום ציבורי, אפילו הפרסומות אמורות לעבור צינזור קשוח.במה שונה נשים מגברים???
הייתי שם והיה מהמם.בחול המועד פסח עשיתי קולולם במודיעין עילית, מטעם העירייה- כתוכנית תרבות.
היא אמרה לי שהם העירייה החרדית הראשונה שעושה את זה, והם שאלו את הרב קסלר לפני כן, והוא דווקא תמך בענין מאוד.
מה שכן, הארוע צולם למשתתפות במעגל סגור תוך כדי, וכן הוקלט בהקלטה מקצועית ובסיום הארוע כל משתתפת קיבלה דיסק עם פס קול של השיר, אבל הם לא ערכו את זה לקליפ - בעקרון.
אני מבינה את הגישה. קליפים מסתובבים בכל מיני מקומות- זה נתון. אף אחת לא רוצה שיראו אותה בכל מסך שהוא בשום בית.
קודם כל היתכוונתי בכללי למה לא עושים הופעות לנשים??(לאו דווקא קוללם)חישוב פשוט - אי אפשר לעשות קליפ לפרסום ציבורי, אפילו הפרסומות אמורות לעבור צינזור קשוח.
אה, ויש עוד כמה הבדלים קטנים בין נשים לגברים, יום אחד אולי נפרט לך![]()
זה יכול להיות פיתרון פצצה!!בחול המועד פסח עשיתי קולולם במודיעין עילית, מטעם העירייה- כתוכנית תרבות.
היא אמרה לי שהם העירייה החרדית הראשונה שעושה את זה, והם שאלו את הרב קסלר לפני כן, והוא דווקא תמך בענין מאוד.
מה שכן, הארוע צולם למשתתפות במעגל סגור תוך כדי, וכן הוקלט בהקלטה מקצועית ובסיום הארוע כל משתתפת קיבלה דיסק עם פס קול של השיר, אבל הם לא ערכו את זה לקליפ - בעקרון.
אני מבינה את הגישה. קליפים מסתובבים בכל מיני מקומות- זה נתון. אף אחת לא רוצה שיראו אותה בכל מסך שהוא בשום בית.
אשמח לקבל פירוט באישי.זה רעיון יפה.
רק צריך לקחת בחשבון שמקום גדול כמו בנייני האומה יכול להוות בעיה הלכתית לא פשוטה בכלל!!!!!!
ומה עם כל הסמינרים שעושים שם כנסים עם מקהלות וכו'?קודם כל שומעים.
אני בדקתי את זה בעבר כשרצינו ג''כ לעשות שם משהו.
שנית-
השמיעה מבחוץ זו רק סעיף קטן, ואני מעדיפה לא להרחיב בעניין בפורמט הזה.
אם יש מישהי שרצינית בעניין וחושבת שתיהיה לה תועלת מהמידע הזה מוזמנת לפנות באישי.
אני רק רציתי להסב את תשומת הלב.
בחול המועד פסח עשיתי קולולם במודיעין עילית, מטעם העירייה- כתוכנית תרבות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים