דרוש מידע קולולם לנשים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תקשיבו מה היה: (תרחמו)
ירדתי לתחנה והאוטובוס עבר לי בפרצוץ אז הלכתי ברגל לרקל"ה מגיע לרכבת ומחכה לא פחות ולא יותר 7 דקות עם מלא אנשים בתחנה מגיע רכבת מפוצצת וחנוקה.
עליתי עליה ירדתי בגשר המיתרים חיכיתי ל304 במשך 4 דקות לאחר 4 דקות זה קפץ ל13 דקות כמה נחמד מחכה 13 דקות ובסיומן קפץ ל3 דקות ובסיומן האוטובוס סופסוף מגיע ו.... לא עוצר כי הוא מלא...
כמה נחמד תודה לה'
השאלה איך אני מקבלת את הכסף חזרה?
נסיתי דרך הטלפון ובגלל שזה לא מענה אנושי לא הצלחתי
אוייש מאכזב מאוד
אין לי תשובה לגבי השאלה
אלא רק יכולה לומר שזה רצון ה'
הכל לטובה..!

• הוסף לסימניות
@שיממממה ואני חיפשתי איפה הירושלמית מפרוג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פס קול אלוףףףףףףףףף
יצא מושלם
ובאמת חסר שם קול שממממי כזה

• הוסף לסימניות
היה מדהים!!

• הוסף לסימניות
נ

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את יכולה להעלות לפה את הפס קול? או בג'מבו מייל ולהעלות לפה את הקישור?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה