דרוש מידע קולולם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה פרומו וירד זמנית לבקשת המפורסמת, ברגע שנקבל את הקובץ המעודכן נעלה אותו שוב
אוקי.... תודה רבה
(ידועה לי הסיבה להורדה, אך לא הייתי בטוחה שהקובץ כבר איננו. חשבתי שיש אצלי תקלה שאני לא רואה את זה...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ניסית לצפות דרך האתר ולא הצלחת?, תני לי מייל ואשלח לך

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אני הצלמת של שירי נשיא האלופה....
יש אצלי באתר בעמוד הסמינרים שני קולולמים
בגלל שהעמוד הוא לנשים בלבד יש לבקש בפניה בצור קשר באתר קוד (תקף כמה ימים)
חובה להזדהות.... (נשים בלבד)
וכמובן אני נגועה, אבל אין על שירי בקולולומים.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לקבל את הקליפ!!
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח גם <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מוזמנות לפנות אלי ואשלח

• הוסף לסימניות
או מי שפתוח לה דרייב שתיכנס ללינק שבחתימה

• הוסף לסימניות
היי
אשמח לקבל את הקליפים של הקולולם

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בכמה סמינרים, ובע"ה עומדת לעשות עוד כמה.
כמובן, כמה שהקהל גדול יותר, השירה עוצמתית יותר, וגם החלוקה לקולות לא נוגסת לך מהעוצמה של הקול ראשון.
אבל את יכולה לעשות גם עם קהל של 80 ו-100 בנות.

ממליצה מאוד!!!!!!!!
אלופה!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה