רפאה שלימהתודה לכולם
עברתי ב"ה.
הבדיקה באמת פשוטה ולא הרגשתי כלום
טשטוש עמוק קוראים לזה.
ההכנה פחות כמובן...
מצחיק איך שאת מתארת את זה, כי זה בדיוק כך... רק מה שמעצבן זה שמזרזים אותך לקום כדי שהמיטה תתפנה ומתחשק כ"כ לישוןכן -
תחשבי שאני פסיכית..אבל זה פשוט כיףףףף
מתעוררים לאט לאט משינה עמוקה ונעימה...רוצים שזה לא יגמר...
צריך להנות מהרגע הזה..
אח"כ שותים קפה וביסקוויט והולכים הבייתה...
קודם כמובן מחליפים כמה מילים עם הרופא לשמוע שהכל בסדר.
בסה"כ לא קשה ולא כואב - ההכנה לבדיקה יותר קשה ויותר מעצבנת
שלום @שוקי פרוגרבאופן כללי אשמח לעזור למי שצריך בנושאים:
קוליטיס
סטומה
ניתוח הסרת מעי גס
לצערי אין גוף שנותן סיוע או מידע מסודר בנושאים אלו לציבור שלנו.
שלא תצטרכו.
שערי צדקשלום @שוקי פרוגר
ראיתי שיש לך נסיון רב שנים עם מחלות מעיים.
אחותי עלתה לארץ בימים האחרונים והיא סובלת מקוליטיס ברמה קשה.
טופלה לבד בבית חולים בארצות הברית (כלומר, בלי משפחה כי לא נותנים להכנס בגלל הקורונה)
נתנו לה אנטיביוטיקה שיצרה אצלה חיידק.
כעת היא חלשה, וחולה מאד. בחילות דימוים וכו'
יש לך נסיון על איזה רופאים כדאי ללכת אליהם או שיטת טיפול מסוימת?
יומיים קודם אוכלים רק מאכלים רכיםמקפיצה
חשוב לי לדעת- האם חייבים צום מאוכל יום לפני?
או שאפשרי לאכול ארוחות קטנות?
כמובן עד שתיית האבקה...
הבדיקה לא כואבת ולא מפחידה בכלל פשוט ישניםשלום וברכה
אשמח לחחות דעת האם הבדקיה כואבת?
האם זה מפחיד?
מי שמאוד מפחד מזה יש ממה לחשוש ?ואיפה הכי מומלץ לבצע באיזה בית חולים?
והאם יש דרך לגלות קרהון בשיטה אחרת ולא דווקא עם הבדיקות הפולשניות והמפחידות האלו?
תודה רבה
לא כואב בכללשלום וברכה
אשמח לחחות דעת האם הבדקיה כואבת?
האם זה מפחיד?
מי שמאוד מפחד מזה יש ממה לחשוש ?ואיפה הכי מומלץ לבצע באיזה בית חולים?
והאם יש דרך לגלות קרהון בשיטה אחרת ולא דווקא עם הבדיקות הפולשניות והמפחידות האלו?
תודה רבה
לא מידיי מתמצאתמעולה
תודה רבה לכולם אני באמת סוחב את זה כבר מעל שנתים כי אני נורא פוחד שאני לא יתעורר באמצע וכו...
איפה הכי כדאי ומומלץ לעשות את זה ?
הכי מומלץ ללכת למקום שמכירים את הרופא המבצע.מעולה
תודה רבה לכולם אני באמת סוחב את זה כבר מעל שנתים כי אני נורא פוחד שאני לא יתעורר באמצע וכו...
איפה הכי כדאי ומומלץ לעשות את זה ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים