קולט אדים .

• הוסף לסימניות
למי יש נסיון מה מומלץ ? חברה סוג דגם?
אני חושב בכיוון של ארובה ממש ולא פילטר שממחזר את האויר !
וכן אני חושב לעשות את זה נסתר בקלאפה .

• הוסף לסימניות
האם ידוע לך שקולטי אדים הם גם קולטי שומן?
הנקיון של הרשת כמעט בלתי אפשרית עד בכלל לא
מה שמעדיפים בד"כ זה להחליף את הרשת והיא לא זולה כלל.

• הוסף לסימניות
אוקיי בסדר , אך אין מוצר פריק שאפשר בנקיון שבועי עם מסיר שומנים לנקות אותו?

• הוסף לסימניות
לכולם הרשת מתפרקת, אך לאט (אבל בטוח) נסתמים החורים במשך הזמן
וזה נעשה צהוב ומגעיל ממש.
ואולי (רק אולי) אם תקפידו על נקיון רצוף ממש זה יחזיק מעמד,
אך מנסיון של לקוחות ויותר בסופו של דבר העיפו את המכשיר הזה מהבית
גם בגלל שדורש טיפול יתר, ובבתי משפחות עם ילדים אף אחד לא מחפש תוספות עבודה...
אא"כ אתה מתכוון למטבח תצוגה בלבד.

• הוסף לסימניות
כנראה נרד מזה אני באמת חושב כך כל הבתים שפירקתי באמת זה היה דביק ונורא...

• הוסף לסימניות
ידוע לכם על קולט עם פילטר ללא ארובה?

• הוסף לסימניות
יש הרבה סוגים ברור

• הוסף לסימניות
האם ידוע לך שקולטי אדים הם גם קולטי שומן?
הנקיון של הרשת כמעט בלתי אפשרית עד בכלל לא
מה שמעדיפים בד"כ זה להחליף את הרשת והיא לא זולה כלל.
נכון , אבל לפחות משהו תופס את האדים הדביקים האלו
אם לא זה- זה יתפס על הקירות
יש לך פתרון אחר? נשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
יש סוג של פתרון הפשוט לחפות בחיפוי מבריק זכוכית / קרמייקה את המקומות המיועדים כולל מעל הגז

• הוסף לסימניות
ולתוספת מטבח מאורר עם חלונות גדולים באיזור הכיריים ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

דירה חדשה מהקבלן, מגדילים את הסלון והמטבח.
הסלון יוצא לכיוון החצר, ועכשיו לתכנון המטבח:
תוכנית 1. מרגיש לי מטבח סגור מדי, וגם חושבת שהשולחן וכסאות מיותרים לי כשיש סלון גדול ואנחנו לא יושבים
כ"כ לארוחות משפחתיות ביום יום אז ביקשתי יותר בכיוון מרחב ואי.
תוכנית 2. בגלל שהכניסה לסלון צר מדי (מבחינת יופי) כי אין אפשרות להוריד את העמוד אני רוצה שההרגשה של
הרחבה תהיה בתוך הסלון עם מטבח פתוח, אז שוב לא מרוצה כי הפתח בין המטבח לסלון נסגר עם השיש.
תוכית 3. עוד תכנית טובה למטבח אבל נעל את הפתח מהסלון.
תוכנית 4. מטבח וסלון פתוח חלקי, ובעיקר בתחושה אוורירי כי הפרידה ביניהם ים האי. אבל מרגיש לי קצת צפוף במעבר ועדיין לא שלמה עם התוכנית.
אני אשמח בכל חוות דעת: באיזה תוכנית הייתן בוחרות ומה הייתן משנות?
ו-2 שאלות כלליות:
1. האם זה נכון לעשות את האי במקומות הישיבה שיש נמוך יותר עם כסאות רגילות ולא גבוהות? (מרגיש לי פחות מכובד ונוח גבוה)
2. בכל האופציות -אין חלון במטבח, האם זה נורא או שיש לזה פתרונות כמו קולט אדים וכו'?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה