"קולנו תשמע"-רולי דיקמן>>

• הוסף לסימניות
שיר שערכתי לפני כשנה לזמר רולי דיקמן - קבלו אותו עכשיו---:)
עם הצלם המוכשר: יוני צור
מתאים לרוח הימים ובפרט לקראת הימים הנוראים

(לא אפרט את הבעיות הרבות שהיו בעריכה ואת הלחץ המטורף בו נערך הסרט...)

הערות/הארות יתקבלו בברכה:)

קישור להורדה מהג'מבו מייל:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=65554E34586D7A4F5A53633D

• הוסף לסימניות
הצילומים!
עם כאלה חומרים תענוג לעבוד...

קליפ יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
בראוו מלכי!!!!!!

יש מקומות שהCut'ים החתוכים קצת מאבדים את הרצף והקסם של הקליפ.
במיוחד בקטע הראשון

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה להעלות לחסומים?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!
אני לא מבינה כלום בעריכה אבל למה לפעמים (ולא רק פה) השפתיים של הזמר מדויקות עם השיר ובכל זאת לא נראה שהשמע מגיע ממנו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תהילהלוש;1357163:
מאד מאד יפה!
אני לא מבינה כלום בעריכה אבל למה לפעמים (ולא רק פה) השפתיים של הזמר מדויקות עם השיר ובכל זאת לא נראה שהשמע מגיע ממנו?

אולי כי השמע לא באמת מגיע ממנו...

• הוסף לסימניות
מלכי
ד"ש!!!!!!!!!!!
כמו תמיד היצירות שלך מדהימות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תהילהלוש;1357163:
מאד מאד יפה!

את צודקת, וואו כמה שזה הפריע לי!
הקליפ הזה היה בעייתי מהרבה סיבות והסיבה העיקרית היו הצילומים באושוויץ, לא היה אפשרי לצלם שם כמעט, ועוד הזמר היה צריך ללחוש את מילות השיר- אז כמובן שזה לא נשמע שהשיר מגיע ממנו, כי הוא לא שר באמת.
ובכלל, זה קשור לזמרים עצמם- אם הם מתחברים טוטאלית לשיר בלי תנאי זמן ומקום - השיר יראה בכל מקום כאילו הם שרים אותו באמת, אבל אם הזמר לא מחובר לשיר, או שיש בעיות טכניות מסוימות (כמו פה) אז פשוט זה נראה כפי שאת מתארת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליגה;1357140:
בראוו מלכי!!!!!!

יש מקומות שהCut'ים החתוכים קצת מאבדים את הרצף והקסם של הקליפ.
במיוחד בקטע הראשון

קודם כל זו היתה דרישת הלקוח - כמה שיותר קאטים.
וחוץ מזה- כמו שכתבתי זה היה קליפ עם ה-מ--ו-ן בעיות (ולא כאן המקום לפרט) עבדתי
ה-מ-ו-ן על מנת להוציא קליפ מושלם מהחומרים שהיו לי. ונכון שהצילומים נראים עכשיו מדהימים, אבל כמעט לא היה שייך להוציא קליפ נורמלי מכמה סיבות:* היו חסרים לוקיישנים והיה קושי רב ליצור עניין לקליפ בכל שנייה, וממילא היה צורך בקאטים כדי ליצור עניין והשתדלתי לעשות את זה נכון מבחינת העריכה. *בצילומים של אושוויץ לא היה כמעט משפט אחד של השיר שהזמר שר ברצף, אז תארי לך כמה עבודה היתה לי... כך גם שהקאטים היו הכרחיים.
* היה לי שבוע בלבד לעבוד על הקליפ (!)
היום, במבט על השיר, ההיתי מורידה בקטע הראשון את השוט של אושוויץ, ומגלה אותו רק
בהמשך (אבל גם על זה היו וויכוחים).
ו- סליחה על המגילה... אבל לפעמים אתה מקבל שיר ערוך שמבחינה מקצועית הוא מושלם ביחס לחומרי גלם והעבודה הלא נורמלית שהיתה כרוכה מסביב - והצופה יכול לראות רק מה שעיניו רואות ולא מה שמעבר...

(היי, רק תגידי מי את?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1357713:
קודם כל זו היתה דרישת הלקוח - כמה שיותר קאטים.
וחוץ מזה- כמו שכתבתי זה היה קליפ עם ה-מ--ו-ן בעיות (ולא כאן המקום לפרט) עבדתי
ה-מ-ו-ן על מנת להוציא קליפ מושלם מהחומרים שהיו לי. ונכון שהצילומים נראים עכשיו מדהימים, אבל כמעט לא היה שייך להוציא קליפ נורמלי מכמה סיבות:* היו חסרים לוקיישנים והיה קושי רב ליצור עניין לקליפ בכל שנייה, וממילא היה צורך בקאטים כדי ליצור עניין והשתדלתי לעשות את זה נכון מבחינת העריכה. *בצילומים של אושוויץ לא היה כמעט משפט אחד של השיר שהזמר שר ברצף, אז תארי לך כמה עבודה היתה לי... כך גם שהקאטים היו הכרחיים.
* היה לי שבוע בלבד לעבוד על הקליפ (!)
היום, במבט על השיר, ההיתי מורידה בקטע הראשון את השוט של אושוויץ, ומגלה אותו רק
בהמשך (אבל גם על זה היו וויכוחים).
ו- סליחה על המגילה... אבל לפעמים אתה מקבל שיר ערוך שמבחינה מקצועית הוא מושלם ביחס לחומרי גלם והעבודה הלא נורמלית שהיתה כרוכה מסביב - והצופה יכול לראות רק מה שעיניו רואות ולא מה שמעבר...

(היי, רק תגידי מי את?)

שלא תביני לא נכון.......

זה מדהיםםם!!!!!

ו.... אנחנו מכירות;) אבל לא משנה העיקר שאני יודעת מי את:D

• הוסף לסימניות
אין מילים.

וואווווווו מלכי.

פצצה של קליפ!
הוא מדהים ומושלם! עריכה זורמת ומשובחת! ישבתי וצפיתי כמה פעמים מבלי להשתעמם אף לא לרגע אחד!
אין מילים!
יש לך את זה . כמו שתמיד ידעתי.:):):)

• הוסף לסימניות
קליפ מושלם!

הרבה זמן לא ראיתי קליפ כ"כ משובח לזמר. זה כבוד לעורכות מהציבור שלנו... אין דברים כאלה!!!
אבל רוצים לראות עוד דברים! למה פעם ביובל רק עד שולחת לנו טעימה? בבקשה עוד.
וכמובן תודה רבה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
רציתי להתעניין אם אפשר:
השתמשתם גם ב-green scren או הכל צילומים חיים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1360623:
רציתי להתעניין אם אפשר:
השתמשתם גם ב-green scren או הכל צילומים חיים?

כל הצילומים חיים כמובן. (למה, איפה נראה לך "גרין סקרין"?)

ושוב, קרדיט על הצילומים ל"יוני צור" - צלם תותח בכל המובנים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1360683:
כל הצילומים חיים כמובן. (למה, איפה נראה לך "גרין סקרין"?)

ושוב, קרדיט על הצילומים ל"יוני צור" - צלם תותח בכל המובנים!!!
זה לא היה נראה לי green scren, זה נראה מדי אמתי.
רק צילומים חיים עולים מאד מאד יקר והשקעה ועמל מאד רב, וזה ליגה אחרת...
וכ"כ צריך אומץ רב מצד האובייקט לשחק הכל ברבים במקום זר.
התוצאה הסופית: אדיר אדיר... לא רואים דברים כאלה...

קבצים מצורפים

• אין כמוך.gif
    KB 44.2 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
ועוד שאלה קטנה אם אפשר-
מי המלחין?
(זה נשמע ר' הלל פלאי, נכון?)
השיר מאד יפה וקליט, כשאני שומעת את השיר אני רואה (בעיני רוחי, כמובן) מאות בחורי ישיבות יושבים ושרים את זה בקומזיץ (בפרט הקטע של "זכור אשר נשבעת") להיט של ממש.
ועוד הפעם תודה רבה רבה!!!
עלי (עם יש עוד מה לעלות מהפסגה הזאת) והצליחי!!!

• הוסף לסימניות
עריכה מיוחדת!!
לא רואים עריכות כאלו כל יום, ניסיתי להסביר מה הדיוק לזה.. עד שכתבו פה - עריכה זורמת!!
זה כל כך נכון, העריכה פשוט חלקה, לא רואים חיתוכים או קאטים חסרים,, הכל משתלב בצורה אומנותית.
קשה להאמין שזה עם כל כך הרבה אילוצים..
תמשיכי להצליח בע"ה:)

• הוסף לסימניות
זה פשוט מדהים!
כמה שהשיר הזה מרגש בפני עצמו
הקליפ הפך אותו לעוצמתי!
ממש דמעות בעיניים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;1360737:
ועוד שאלה קטנה אם אפשר-
מי המלחין?
(זה נשמע ר' הלל פלאי, נכון?)
השיר מאד יפה וקליט, כשאני שומעת את השיר אני רואה (בעיני רוחי, כמובן) מאות בחורי ישיבות יושבים ושרים את זה בקומזיץ (בפרט הקטע של "זכור אשר נשבעת") להיט של ממש.
ועוד הפעם תודה רבה רבה!!!
עלי (עם יש עוד מה לעלות מהפסגה הזאת) והצליחי!!!

וואו! תודה! אין כמוך על ה"אין כמוך":)... (איך עושים את זה?)
לגבי הלחן-
בכתוביות בסוף כתוב: לחן: שמואל ב. ועיבוד: יואלי דיקמן (אח של רולי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה