"קולנו תשמע"-רולי דיקמן>>

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח מאד אם משהו יעלה לחסומים.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
עריכה מאד מאד מדויקת. ומאד חלקה.
נהנתי לראות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1357185:
שיר מאד מוצלח ומרגש
יש את זה גם באודיו?

נראה לי שכן. אני יודעת שחילקו דיסק עם איזה עיתון שיצא בפסח שהיה בו גם את השיר "קולנו תשמע".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1357749:
נראה לי שכן. אני יודעת שחילקו דיסק עם איזה עיתון שיצא בפסח שהיה בו גם את השיר "קולנו תשמע".

מישהו יכול להעלות את זה בבקשה?!

• הוסף לסימניות
רק לי זה מפריע?

העריכה באמת יפהייפיה, והפס קול תואם את הסרט, אבל כאילו השיר לא מתקשר לי למה שאני רואה.

שומעים שיר מאולפן עם כל הסאונד והאפקטים, ורואים בן אדם עומד במקום פתוח או לחילופין בתוך מערת קברים. זה לא מסתדר לי- המראה עם השמע.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קולינו תשמע- רולי דיקמן.mp3
    6.2 MB · צפיות: 181
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1358905:
העריכה באמת יפהייפיה, והפס קול תואם את הסרט, אבל כאילו השיר לא מתקשר לי למה שאני רואה.

שומעים שיר מאולפן עם כל הסאונד והאפקטים, ורואים בן אדם עומד במקום פתוח או לחילופין בתוך מערת קברים. זה לא מסתדר לי- המראה עם השמע.

אני לא מבינה מה בדיוק מפריע. אולי המבינות הוא רק לעורכי "וידאו",
אבל זה מה שהולך היום תבדקי בכל העריכות "המושקעות" , והקליפ הזה רואים עליו את ההשקעה הגדולה שזה יצא כ"כ מושלם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה