קולפן תפוחי עץ

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו מידע לגבי קולפן תפוחי עץ, האם יש משהו איכותי שלא מחליד?
וכן היכן ניתן לרכוש בב"ב או בירושלים.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ניתן לרכוש באימפריית החסד...בירושלים.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בREX (מתכת ואף פעם לא החליד לי), או RAPID (פלסטיק).
שתיהם מצוינים,
אפשר לקנות בעזרה ואחוה או גור בעלות רגילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י skl;1212334:
אני משתמשת בREX (מתכת ואף פעם לא החליד לי), או RAPID (פלסטיק).
שתיהם מצוינים,
אפשר לקנות בעזרה ואחוה או גור בעלות רגילה.
מה זה REX? האם הכוונה ל-מקלף, מוציא את הליבה (הגרעינים), ופורס בצורת ספירלה?
בסיס ירוק עם בורג ארוך ומסתובב סביב עצמו? עם וואקום בתחתית?
188309

אם כן, היכן אפשר להשיג זאת? (בעזרה ואחוה אמרו לי שאין, יש להם רק מקלף בלבד ומפלסטיק)

תודה!

קבצים מצורפים

• קולפן.jpg
    KB 21.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
ניתן להשיג בהום פלייס

• הוסף לסימניות
ל'הום פלייס' יש סניפים באזור בני ברק/ירושלים?

• הוסף לסימניות
יש להם סניף ברח' יחזקאל בירושלים (צמוד למגדניית קצבורג)

• הוסף לסימניות
הכל פה פלסטיק בבני ברק ברחוב סוקולוב פינת קוטלר נקרא היום הום פלייס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה