דרוש מידע קולר לילד(לא לכלב)

• הוסף לסימניות
משהוא יודע היכן יש להשיג קולר שמחברים ליד של הילד וליד של ההורה כדי שלא ילך לאיבוד?
שאלתי בניו בורן ובבייבי לנד ואין להם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי ברומא ילד שהולך לבוש בתיק עם כתפיות. מהתיק נמשכה רצועה שחוברה ליד של האמא במין צמיד
היא ראתה אותי לוטשת עינים אז הציעה לי"תזמיני מאמזון". אם כזה דבר מתאים לך ואין לך אפשרות להזמין תוכלי לתפור את זה לבד בקלות

• הוסף לסימניות
תודה רבה
הקישורים חסומים לי, וממילא אני צריכה את זה לעוד שבוע ולא יספיק להגיע
אני נוסעת לאמריקה אולי שם יש לקנות את זה? או פה בארץ?
לתפור לבד נשמע לי הזוי, אני גרועה בזה

• הוסף לסימניות
באמריקה ראיתי דברים כאלו (לא תיק אלא קולר ממש לילדים)בוולמארט ובטארגט אם אני לא טועה גם בביביז אר אס
להכין לבד בשעת הדחק-הכי פשוט בעולם קני סרט של תריס או כל סרט חזק אחר תקשרי לאחת הכתפיות/ידית של תיק ואת הקצה השני תקשרי ליד

• הוסף לסימניות
צודקת
דבר ראשון נכין לבד
ואם נמצא שם נקנה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כן, לאחותי ג"כ יש את התיק, הוא ממש ממש מתוק ונח, וזה נראה טוב, הילד ממש ממש אוהב ללבוש את התיק (אפילו סתם, ואפשר גם לנתק את הרצועה עם רוצים) זה חזק ויפה ויעיל. ויש גם סגירה קדמית (כמו של עגלות) ששומרת על בטיחות שלא יוכל ליפול/לצאת מהילד.
יכול להיות שמאמזון. בצורת דג כתום אפור, מתוק ברמות!

• הוסף לסימניות
ראיתי על ילד במסלול הליכה באוסטריה,
נראה לי מחריד!
איך אפשר לכבול ילד כמו כלב?
גם אם הוא קצת שובב, אבת לכבול אותו שלא יכול לזוז יותר ממטר....?

• הוסף לסימניות
את יכולה להגיד כך גם על ילד בעגלה
מסכן למה את קושרת אותו? לא יכול לזוז ממטר....
האמת,
גם אני אמרתי כך עד ש.....
הילד שלי רץ באלפית השניה לתוך כביש סואן שאך בנס לא עברו בו מכוניות
יש ילדים שחייבים קולר אם הם לא בעגלה

• הוסף לסימניות
לתת לו יד זה גם כובל אותו.
אז רצועה כבר יותר משוחרר. ובמקום סואן כמו מירון זה ממש רעיון.
רק אם כולם ילכו עם זה נהיה עסוקים כל הזמן בלהתיר קשרים... כל החוטים יסתבכו זה בזה:D

• הוסף לסימניות
רעיון פצצה לל"ג בעומר במירון. עכשיו צריך לחפש קולר אב אחד שמתפצל לכמה שלוחות- כמספר הילדים.

רק שלא יסתבך לך מסביב לאנשים ותמצאי את עצמך פתאום מובילה קבוצה נכבדה של כל מיני...

• הוסף לסימניות
רק אותי זה מזעזע?!?!

מנסיון שלי עם ילד שהיה רץ לכביש ללא מחשבה...
ברגע שעשיתי עבודה עם עצמי והאמנתי בבטחון מלא שהוא לא ילך לכביש,
לא תאמינו וגם אני לא האמנתי,
אבל האמון הזה בו גרם לי לראות אותו כגדול יותר
והילדון החמוד שלי לא חושב לרגע לקפוץ לכביש. ב״ה!
מציעה לחשוב על הכיוון הזה , לי זה ממש עזר.

• הוסף לסימניות
יש ילדים שחייבים את זה ואין לי כח לתאר למה.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד לאלו שמתכננים לטייל באלפים או בכל מיני מקומות
שיש תהום או אגם מסוכן באמצע המסלול.
יש מסלולים מיוחדים בהרים בחו''ל שבכניסה אליהם ניתן לשאול קולרים עבור הילדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה