כללי קומבינה מעולה להקטנת תמונות!!! (ללא התקנת תוכנה כלשהיא)

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר שעברתי על האשכולות בנושא זה, שמעתי היום ממישהו רעיון גאוני זה ומאוד נהנתי ממנו, ואני משתף אתכם בו! (אולי אתם מכירים אולי לא...)

בוחרים את התמונות שרוצים, לחיצה ימנית שלח אל בוחרים באפשרות נמען דואר, מיד ייפתח לכם חלון אם אתם רוצים את התמונות בגודל המקורי או להקטין אותם בחרו כמובן באפשרות ההקטנה, וכעת תיפתח לכם הודעת שליחה שאליה מצורפים הקבצים המוקטנים לחצו קונטרול A העתק והדבק במקום הרצוי (או פשוט לשלוח לאלו שעובדים עם אאוטלוק....).

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זאת פונקציה שאני משתמש בה המון.
בהבדל אחד, בסוף במקום העתק-הדבק, אפשר לעשות, קובץ - שמור קבצים מצורפים....
(זהירות לא לשמור על הקובץ המקורי)

גבריאל

• הוסף לסימניות
חיכינו לך עד היום איפה היית גבריאל??...:)....אבל תודה בכל זאת על השיפור לטובת העניין!

• הוסף לסימניות
תודה. יש גם את התוכנה הזו

נדמה לי של מיקרוסופט.
תוכנה קטנה וחמודה ויש בה גם אפשרויות לקביעת הגודל.
נסו ותהנו.

קבצים מצורפים

• ImageResizerPowertoySetup.rar
    KB 197.9 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מוכרת וידועה התוכנה, אני אישית אהבתי יותר את הקומבינה, קח בחשבון שכאן אתה לא צריך להתקין כלום האאוטלוק מותקן כמעט לכולם!

• הוסף לסימניות
לא זוכר מתי נגעתי בדבר המאוס הזה ששמו אאוטלוק בשנתיים האחרונות

• הוסף לסימניות
השתמשתי ב'קומבינה' הזאת כמה פעמים, וצחקתי על עצמי על הפרימיטיביות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;265923:
לא זוכר מתי נגעתי בדבר המאוס הזה ששמו אאוטלוק בשנתיים האחרונות

:) חשבתי שאני היחידה שמתעבת..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה