קומיקסאים-מכירים את טופולינו????

• הוסף לסימניות
יש ברשות משפחתי מלאי של כ-200 + ספרי קומיקס איטלקיים "טופולינו"
ומגזינים יוקרתיים של קומיקס מבית "דיסני" ('פיקאפה')
ז"א הקומיקס ברמה גבוהה מאד.
אני לא יודעת אם נרצה למכור אותם עדיין;)
השאלה אם נראה לכם שמשהו יהיה מעוניין?
וכמה שווה כל חוברת?
טופולינו-בגודל של 'מרשמלו'
ופיקאפה-בגודל של A4.

מצרפת דוגמא לאוסף המדהים (בכמות !) הזה אין לי את זה כרגע בישראל
כך שאני לא יכולה להראות את הדפים בפנים.

בעיקרון חשבנו למכור בחו"ל (שם כאלו אוספים הם נוסטלגיה)

קבצים מצורפים

• DSCN0213.JPG
    KB 742.6 · צפיות: 17
  • DSCN0215.JPG
    KB 644.5 · צפיות: 17
  • DSCN0216.JPG
    KB 691.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מקווה שאת מבינה אנגלית...
ד"א, טופלינו באיטלקית זה "עכבר קטן" - הכינוי שלהם למיקי מאוס...

QuestionHi, this may be completely outside your field but I've inherited a couple hundred comics called 'topolino' this is the Italian version of mickey mouse Some are 30 years old. Would you happen to know how I could determine their value or would you happen to know of a site that specializes in this.
Thank you very much and I hope you can help

Answer
We are familiar with Topolino and have sold a few. In the states they tend to sell as a novelty. Online they tend to sell for about $1.00 apiece. The thing to watch out for are Donald Duck stories with art by Carl Barks. He is considered the seminal duck artist and might command a little premium. This site might help you identify them: http://www.seriesam.com/barks/biblioitcm.html

השאלה והתשובה הועתקו מהאתר:
http://en.allexperts.com/q/Comic-books-Comics-683/2009/8/value-topolino-comics.htm

• הוסף לסימניות
זה המיקי מאוס האיטלקי..
יש לנו אותם בצרפתית, רק שבשונה מהאוסף המרשים שלך, הם הרבה יותר עמודים לכרך (משהו כמו 300+ לספר), והם מפוזרים ברחבי הבית, אפשר לפתוח את התנור ולמצוא אחד שם, עוד אחד במקרר, עוד אחד במכונת כביסה, ולא אחד בסיפרייה, איזה עולם...

• הוסף לסימניות
יש אתרים מיוחדים שמוכרים את הסדרה הזאת. יש אפילו קופסאות מיוחדות בגודל של הספרים שמאגדים אותם.
כדאי לעשות קצת גוגל לפני שמוכרים אוסף כזה.

• הוסף לסימניות
באיזה שפה הספרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;924581:
זה המיקי מאוס האיטלקי..
יש לנו אותם בצרפתית, רק שבשונה מהאוסף המרשים שלך, הם הרבה יותר עמודים לכרך (משהו כמו 300+ לספר), והם מפוזרים ברחבי הבית, אפשר לפתוח את התנור ולמצוא אחד שם, עוד אחד במקרר, עוד אחד בתנור, ולא אחד בסיפרייה, איזה עולם...

שכחתי לציין שיש לי גם כאלה באותו הגודל כריכה קשה משהו כמו 30 כרכים ועוד כמה בודדים כריכה דקה.
ושוב---
באיטלקית.
אבל נראה לי שאלו שהעלתי הם יותר רעננים.
רציתי להעלות גם את הפיקאפה אבל זה מהסוג של האקשן עם דמויות המוזרות, הפורום קצת רגיש.:D
כמה היו מרותקים לסדרות האלו....
חבל על הזמן (תרתי משמע)

נכתב ע"י yaakovh;924609:
יש אתרים מיוחדים שמוכרים את הסדרה הזאת. יש אפילו קופסאות מיוחדות בגודל של הספרים שמאגדים אותם.
כדאי לעשות קצת גוגל לפני שמוכרים אוסף כזה
זאת הבעיה שאני חסומה...
בכ"ז תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;924681:
באיזה שפה הספרים?

באיטלקית
(אם את לא מבינה עברית -ציינתי זאת למעלה...;))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה