קומיקס הראשון שעשיתי במהלך הלימודים

• הוסף לסימניות
הקומיקס עצמו נעשה בלי כמעט ניסיון בשימוש בכלי העזר כמו יעמוד פונים ואופן מסגור נכון (מרחבים וכוס' אז מה בעצם אני רוצה ממכם ? אבקש חוות דעת על סגנון הדמויות מה הן גורמות לכן לחוש לדוגמה : בזמנו רותם חדד (המורה לפוטושופ) ציין שזה מזכיר במשהו את הסגנון של "הכטקופף" (אולי הכטכופף) הבנתי שמרגיש קצת מיושן חו"ד מעין זו מ"מ גם הערות תכניות או עיצוביות אשמח לקבל החיים =בית ספר !צפה בקובץ המצורף 286491

קבצים מצורפים

• חנן קומיקס ראשון.jpg
    חנן קומיקס ראשון.jpg
    KB 29.1 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
הקומיקס מאוד יפה! הביצוע שלך ממש מעורר סקרנות ומתח. וזה מע-ולה!!! הרבה ציירים לא יודעים לבטא את זה כ"כ טוב כמוך!!!
יש משהו במה שרותם אמר לכם על דמיון הסגנון לזה של הכטקופף, בעיקר בדמויות שבמשבצת האמצעית. אני לא חושבת שזה עושה את הקומיקס שלך למיושן, פשוט ענין של סגנון ציור...

מה שכן - כמה הערות ממש קטנות, כי כמו שכתבת - החיים הם הית ספר ומטרת הפורם היא ללמוד ולהתקדם:
1. בקוביה השמאלית למטה - הדמות שוכבת על הרצפה. נכון? לקח לי זמן להבין זאת... אני חושבת שאם המרצפות היו יותר גדולות - זה היה יותר ברור. כי גודל כזה של מרצפות עושים גם כשמציירים מראה חדר ממבט על, ופה שהמבט ממש קרוב לרצפה - המרצפות אמורות להיות גדולות יותר.
2. במשבצת שלידו - התכוונת לצייר את כף היד שנחבטה בקרקע בשעת הנפילה אחורה, נכון? אז אם הוא נפל על הגב - כף היד מונחת הפוך על הרצפה, ז'תומרת שרואים את פנים כף היד, ולא את גב כף היד.
3. המשבצת האמצעית למטה מחולקת בקו אלכסון, אבל משון מה הוא לא ממש נראה אלכסון... זה נראה קו שהיה אמור להיות ישר אך הוא יצא לא מדויק משום מה. ולכן כדאי להקפיד או לעשות קוים ישרים ממש או קוים אלכסוניים ממש. לא משהו באמצע שנראה עקום ולא מדויק...

אבל אין מה לומר שבסה"כ הציורים שלכם מדהימים! ואם הבנתי נכון שאתם די חדשים בתחום - אז בכלל! התחלתם ממקום גבוה מאוד, שהרבה ציירים טובים מגיעים לרמה שלכם רק כעבור זמן!!!
יש לכם ביצוע מדהים, דיוק בהבעות הפנים, קומפוזיציות מרתקות, הרבה צבע, מתח ועניין!
הרבה הרבה הצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי, ואם זה הראשון שלך- יש עתיד לעולם הקומיקס !!

• הוסף לסימניות
באמת שהתרשמתי מאוד מהביצוע הראשוני הזה!
אך הדמויות לא מושכות...לא התחברתי כלל לסיגנון.

עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
גב' בתיה G תודה על הערות בונות ומעודדות

נכתב ע"י בתיה G;2019039:
הקומיקס מאוד יפה! הביצוע שלך ממש מעורר סקרנות ומתח. וזה מע-ולה!!! הרבה ציירים לא יודעים לבטא את זה כ"כ טוב כמוך!!!
יש משהו במה שרותם אמר לכם על דמיון הסגנון לזה של הכטקופף, בעיקר בדמויות שבמשבצת האמצעית. אני לא חושבת שזה עושה את הקומיקס שלך למיושן, פשוט ענין של סגנון ציור...

מה שכן - כמה הערות ממש קטנות, כי כמו שכתבת - החיים הם הית ספר ומטרת הפורם היא ללמוד ולהתקדם:
1. בקוביה השמאלית למטה - הדמות שוכבת על הרצפה. נכון? לקח לי זמן להבין זאת... אני חושבת שאם המרצפות היו יותר גדולות - זה היה יותר ברור. כי גודל כזה של מרצפות עושים גם כשמציירים מראה חדר ממבט על, ופה שהמבט ממש קרוב לרצפה - המרצפות אמורות להיות גדולות יותר.
2. במשבצת שלידו - התכוונת לצייר את כף היד שנחבטה בקרקע בשעת הנפילה אחורה, נכון? אז אם הוא נפל על הגב - כף היד מונחת הפוך על הרצפה, ז'תומרת שרואים את פנים כף היד, ולא את גב כף היד.
3. המשבצת האמצעית למטה מחולקת בקו אלכסון, אבל משון מה הוא לא ממש נראה אלכסון... זה נראה קו שהיה אמור להיות ישר אך הוא יצא לא מדויק משום מה. ולכן כדאי להקפיד או לעשות קוים ישרים ממש או קוים אלכסוניים ממש. לא משהו באמצע שנראה עקום ולא מדויק...

אבל אין מה לומר שבסה"כ הציורים שלכם מדהימים! ואם הבנתי נכון שאתם די חדשים בתחום - אז בכלל! התחלתם ממקום גבוה מאוד, שהרבה ציירים טובים מגיעים לרמה שלכם רק כעבור זמן!!!
יש לכם ביצוע מדהים, דיוק בהבעות הפנים, קומפוזיציות מרתקות, הרבה צבע, מתח ועניין!
הרבה הרבה הצלחה!!!!
הערות 1 ו-3 נהדר מאיר עיניים לגבי הערה 2 זו כף ידו של חנן הנותן מכה שנית לסוחר מ"מ זה גם מראה לי שיש להביע זאת בציור באופן יותר ברור "תזכור למצוות" :):):)

• הוסף לסימניות
דעתכם חשובה לי

נכתב ע"י sweetpanda1;2019205:
באמת שהתרשמתי מאוד מהביצוע הראשוני הזה!
אך הדמויות לא מושכות...לא התחברתי כלל לסיגנון.

עלה והצלח!

אני שמח על כל ביקורת כמו שציינתי אשמח אם יהיה לך זמן שתנסי לפרט מה גורם לאי המשיכה יעזור לי בגישה שלי ביחס לסגנון הזה כמו לשכלל אותו :):):)

• הוסף לסימניות
סגנון משובח ויחודי.

בקטנה- הפריע לי מבנה הגוף של חנן (הירוק). לא מתאים לציבור שמרני.

• הוסף לסימניות
הכטקופף הוא לא זה שצייר בספריית מחניים? זה דווקא מזכיר לי את מי שמצייר את ''קומיקסבא''.
דמויות חמודות למדי!
רק הדמות של הבריון צריכה טיפה שיפור, כי מבנה החזה שלו לא ממש תואם את הבטן. אם רוצים חזה שרירי נראה לי שהמתניים צריכות להיות יותר צרות ושריריות, ואם זה לא שרירים אז יש להגדיל את הכרס בהתאמה;)
הסחרחורת של ההוא במשבצת האחרונה משכנעת מאד:)
הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה