קומיקס חדש יוצא לדרך!

• הוסף לסימניות
מצורפת דוגמית, תאחלו לי בהצלחה...:)

קבצים מצורפים

• Sketch194124355-1.jpg
    Sketch194124355-1.jpg
    KB 529.8 · צפיות: 98
  • הוסף לסימניות
נשמע מוקע ומושלם

• הוסף לסימניות
הצביעה שלכם נורא יפה ונעימה!

• הוסף לסימניות
בהחלט ציורים יפים ומתוקים.
אז באמת באמת שיהיה לך בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נראה טוווב!!!
בהצלחה בעז"ה בהמשך!!

• הוסף לסימניות
בהצלחה אחי!
מאוד יפה,
ואהבתי במיוחד את הריבוע למטה מימין שהוא מסתכל החוצה דרך החלון.

• הוסף לסימניות
נראה מבטיח!
המון הצלחה!

(התפילין לא פיציות?)

• הוסף לסימניות
נהדר, ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחה!

קומיקס מושקע!

• הוסף לסימניות
עכשיו שאני חושב על זה, אני שם לב שאני מצייר יחסית ריאליסטי, הן בציור והן בצביעה. מה אתם אומרים? זה מתאים? להמשיך בסגנון הזה, או לנסות יותר להוביל קו קומי? בבקשה תענו זה חשוב לי מאוד. . .:confused:

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

סגנון מיוחד, ממש מכניס לאוירת הסיפור... לענ"ד כדאי לך להמשיך בסגנון הזה,
עושה חשק לקרוא;)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,ממש אהבתי.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה