קומיקס חדש שאני מצייר

• הוסף לסימניות
קומיקס חדש

קבצים מצורפים

• לפייס עמוד 1.jpg
    2.1 MB · צפיות: 33
  • לפייס עמוד2.jpg
    2.4 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מקסים ממש
בקוביה העליונה הריצוף ברחוב לא ריאלי
וסתם החתימה בסוף נראית יותר כמו כותרת

• הוסף לסימניות
זורם ונעים לעין

• הוסף לסימניות
מצויין!
תנועתיות חופש ושחרור בקו, הדמויות דינאמיות וחינניות. המון פרטים... זה טוב!

בפריים השני בעמוד השני, להקטין ולהזיז הצידה את נקודות האור בעיניים.
וכן האינקינג בכל הציור, נראה אפרפר יותר מצבע המילוי, כנראה משום שהוא בשקיפות. זה בכוונה?

• הוסף לסימניות
אני לא ציירת ולא מבינה בזה אבל ציור מדהים!
הפריע לי מאד שהכיפות של האבא והילד לא יושבות טוב על הראש

• הוסף לסימניות
מהמם!!!

מצטרף להערה על הכיפות. הכיפה העקומה מוסיפה לדמויות המשעשעות חן, אבל קבלתי הערה פעם ממי שמבין מאד בהוצאת ספרים בציבור שלנו שלא משחקים עם הכיפה.

אל תשכח לשלוח צבוע!

• הוסף לסימניות
יפה מאד רואים את ההשקעה!
עלו והצליחו!

(מצטרפת להערות על הכיפה, זה קפץ לי ישר)

• הוסף לסימניות
מצויין מאד.
באמת לא רואים כאלו דברים במחוזותינו...

מקווה שיש תכנית לשנות את גופן המלל למשהו קריא ומתאים יותר.
מצטרף להערה על הכיפות.

• הוסף לסימניות
מצויין מאד.
באמת לא רואים כאלו דברים במחוזותינו...

מקווה שיש תכנית לשנות את גופן המלל למשהו קריא ומתאים יותר.
מצטרף להערה על הכיפות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה