קומיקס לחו"ל, כריכות ספרים - שיתוף - חלק א' - קומיקס 'SuperAgent Gizmo'

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
משתף בכמה פרויקטים אחרונים של סטודיו-סגלוביץ'.
כל קומיקס נעשה ע"י צוות אחר; מאייר, מאנקר, צובע ו-Letterer - זה שעושה את הבלונים והכיתוב.
(את צביעת הכריכה של Gizmo אני עשיתי.)
כמו כן משתף בכמה עבודות צביעה ראליסטית פלוס האינקים - לפני ואחרי.
(כל הזכויות וכו' - נא לא להוריד ללא אישור)

חלק א' - 'SuperAgent Gizmo' - קומיקס למגזין אמריקאי - כבר יצא גם בספר:

גיזמו כריכת ספר.jpg
Gizmo-ch2-page1 Lettered.jpg
Gizmo-ch2-page3 Lettered.jpg
Gizmo-chp1-page3 Done.jpg
Gizmo-chp5-page3.jpg
Gizmo-chp6-page1.jpg
Gizmo-chp7-page3.jpg
Gizmo-chp14-page1.jpg
Gizmo-chp20-page1.jpg

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, מושך ומעניין!

• הוסף לסימניות
הכל משגע!!!
וכמה קסם בכריכה!

• הוסף לסימניות
וואו יש להם קומיקסים ברמה שם בחול... והצביעה כמובן מושלמת... למרות שזה מן הסתם לא קשור אליך, בפריים שהם מגיעים לבית החדש שלהם, השפם של התינוק זה בכוונה? נראה קצת שהקו של השפתיים זז או משהו.

• הוסף לסימניות
וואו יש להם קומיקסים ברמה שם בחול... והצביעה כמובן מושלמת... למרות שזה מן הסתם לא קשור אליך,
אהמהמ...זה לא שיש להם קומיקס ברמה שם בחו"ל, זה ששם בחו"ל יודעים לשלם - אז עשיתי להם קומיקס ברמה.
וזה שהצביעה טובה - זה גם קשור אליי - אני בחרתי את העובדים שלי ואני מתדרך אותם לכל אורך הפרויקט - סגנון, פלטה, פינישים וכו'.

• הוסף לסימניות
אהמהמ...זה לא שיש להם קומיקס ברמה שם בחו"ל, זה ששם בחו"ל יודעים לשלם - אז עשיתי להם קומיקס ברמה.
וזה שהצביעה טובה - זה גם קשור אליי - אני בחרתי את העובדים שלי ואני מתדרך אותם לכל אורך הפרויקט - סגנון, פלטה, פינישים וכו'.
לא פיסקתי נכון, התכוונתי שהשפם של התינוק לא קשור אליך אלא לצייר אלא אם כן פספסתי ואתה הצייר??

• הוסף לסימניות
לא אני לא הצייר של הפרויקט הזה. זה מאייר של אחד מהצוותים בסטודיו.
והשפם זה חלק מהסיפור, או מהסצנה ההיא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה