קומיקס לחו"ל, כריכות ספרים - שיתוף - חלק ב' - קומיקס 'Frequency X'

• הוסף לסימניות
כן בהחלט. אם זה לשימוש אישי זה בסדר.
אפילו אם רוצים לשלוח למישהו מקצועי שמתעניין, הכוונה שיכולה להיות מזה תועלת - אפשר לשאול אותי. פשוט שכחתי לעשות חותמת מים או לוגו, אז אני קצת יותר זהיר. בפרט שהקומיקס הזה ספציפית עדיין לא התפרסם כולו.
תודה רבה אני באמת רוצה לדגום מזה את הצבעים :cool:

• הוסף לסימניות
יכול מאוד להיות שכן. כלומר בוודאי שיש לי מאיירים, לגבי ההתאמה לסגנון - צריך לראות, אבל נראה לי שכן.
את זה עשה זמורה?
מהסגנון הפחות מצוי.. מטורף... וגם חילוק הריבועים פחות מצוי אצל זמורה.
מתי הספר יתורגם לעברית?

• הוסף לסימניות
זה מאיירים שלי. איזה אברהם זמורה.
זה הפקה בלעדית של הסטודיו. לכל פרויקט יש צוות שמורכב ממאייר, (לפעמים שניים - אחד עושה סקיצות והשני מנקה ועושה פינישים ופרטים) מאנקר, צובע, וההוא עם הטקסט והבלונים.
זאת אומרת שאתם גם יכולים לעבוד בשיתוף עם עוד מאיירים?
כלומר אם מישהו מכן צריך עזרה באחד מהתחומים הנ"ל יש אפשרות לשת"פ?

• הוסף לסימניות
מקסים +

• הוסף לסימניות
הכל כבר אמרו...

אז אני רק אצטרף למחמיאים שזה מצוין בכל קנה מידה!

• הוסף לסימניות
תענוג של צביעה!!!

אפשר שיתוף בתהליך?

• הוסף לסימניות
זה בומבה! ביצוע רמה גבוהה
צביעה יפה מאוד
הערה אחת - מה קורה עם עובי הקו של המשבצות? לדעתי זה צריך להיות הרבה יותר דק

• הוסף לסימניות
את זה עשה זמורה?
מהסגנון הפחות מצוי.. מטורף... וגם חילוק הריבועים פחות מצוי אצל זמורה.
מתי הספר יתורגם לעברית?
מה פתאום זמורה. זה עובדים שלי. כולם חוצניקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה