קומיקס, עדיין לא צבוע..

• הוסף לסימניות
יש לי אלף ואחד רעיונות, יש לי הכלללל...... חוץ מזמן.. (וכוח)
אז הנה משהו קטן שהתחלתי לפני חודש אולי, ולא יצא לי להמשיך, זה סיפור של שלושה עמודים, בהשראה של הספר "משלי שועלים"..
אולי אחרי שאשמע את דבריכם יהיה לי את מה שצריך כדי לסיים את הסיפור.. :)

הדבורים יצאו לי אגרסיביים מידי לצערי..

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    KB 822.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
חבלזי לחתולין

אהבתי את הדבורה שמחזיקה משקפת בזוג ידיים אחד ומצביעה ביד שלישית :)

נראה לי שאין כזה דבר בבבבבבבבזזזזזזזזזזזזז... זה צליל של מישהו מגמגם שלא מצליח להגיד פשוט בזזזזזזזזזזזזזז
או בלשונה של המורה לדיקדוק, האות ב, היא עיצור. היא לא יכולה להתמשך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;803804:
חבלזי לחתולין

אהבתי את הדבורה שמחזיקה משקפת בזוג ידיים אחד ומצביעה ביד שלישית :)

נראה לי שאין כזה דבר בבבבבבבבזזזזזזזזזזזזז... זה צליל של מישהו מגמגם שלא מצליח להגיד פשוט בזזזזזזזזזזזזזז
או בלשונה של המורה לדיקדוק, האות ב, היא עיצור. היא לא יכולה להתמשך.
יש בזה משהו..
אבל יש לי שאלה קשה שאני ישמח אם תתייעץ בעניינה עם המורה ללשון המדובר.. מה יותר הגיוני? האות ב' שמתמשכת , או דבורה עם כובע ומשקפת/ ארנב לבוש/ צב עם כובע שמש..?
חח זה לא באמת משנה, מה שחשוב זה האווירה :)
תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
יו יו,
שיעה צודק, אם תכתוב בזזזזזזזזזזז זה יהיה יותר טוב- האוירה לא שיעור הדקדוק ;)
דעתי הקטנה.

• הוסף לסימניות
מה, רק אני הוגה במוחי את כל אותם צלילים בקומיקסים? :eek:

בויייינג

קראנק

טיק טיק

סטראאאאאח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;803814:
יו יו,
שיעה צודק, אם תכתוב בזזזזזזזזזזז זה יהיה יותר טוב- האוירה לא שיעור הדקדוק ;)
דעתי הקטנה.
ברור שהוא צודק.. אני סה"כ מנסה להציל את עצמי בעזרת הומור חלש.. :D

• הוסף לסימניות
ההבעות והזויות מדיהמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה