קומיקס "עפרון" עמוד 04

• הוסף לסימניות
בשעה טובה העמוד הרביעי איתנו!
לדאבוני התגלה לי, שהרזולוציה של המסך שלי לא הייתה מכוונת בכלל, המסך שלי היה מתוח, זאת אומרת שכשאני ציירתי ובעיניי זה נראה טוב, אצלכם זה נראה מעוך מצדדים, עכשיו שאני מודע ,סידרתי את זה והרחבתי את העמודים שכבר פרסמתי על מנת שיראו כמו שצריך (העליתי אותם בבלוג)
העליתי את העמוד מחולק לשלוש בבלוג לצפייה טובה יותר (קישור לבלוג בחתימה)

תהנו :)

קבצים מצורפים

• 04TXT.jpg
    1.1 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד !
מפריע לי ההבעה שחוזרת על עצמה במשבצת השלישית והחמישית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;760961:
יפה מאוד !
אממ.. כשאתה אומר "הבעה חוזרת על עצמה" אתה בטח מתכוון לזה שבשניהם העין עצומה.. (וזה אפילו לא אותה עין כשאני חושב על זה..) חד הבחנה אתה, אני גאה להיות אחיך!

• הוסף לסימניות
מה שאני אוהבת בקומיקס במיוחד זה העלילה שלו. משהו מרענן קליל ומשעשע.

• הוסף לסימניות
יויו, אתה אח של דן?
איזה יופי!
אתה צועד בעקבות הגדולים...
עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
חה חה חה,
זה חזק!!!
הקומיקסים שלך הם ממש סרט מצויר, הפריימים השותקים חזקים לא פחות מהמדברים,
והחדות - ואיך שהכל קופץ כל רגע!

נכתב ע"י Danbarlev;760961:
יפה מאוד !
למה, זה מה שחמוד - שכל פעם הוא קורץ בעין אחרת, זה חלק מהאווירה של התסריט.

• הוסף לסימניות
ולאלו שלא מבינים ממה אני מתרגשת כל פעם מחדש -
שימו לב לפריים 3, זה החופשי.
איך היה עושה אותו מי שאינו מבין גדול בקומיקס?
כך:
הו, באמת. האם אינך מסוגל לחשוב על רעיון מחוכם יותר? אני מתחיל להתרגז...

את כל זה אמר הצייר הדגול בהבעת הפנים, בתנועת הרגל, ובחוסר שביעות הרצון שמשדר כל הגוף כולו,
הבנתם הכל בלי מילים! וזה מה שגדול!

• הוסף לסימניות
כמה עולה כל העמוד הזה בערך?

• הוסף לסימניות
נהדר! אתה מתקדם יותר ויותר בלי לאבד קלילות ושמחה!
מה שמפריע לי כל פעם בקומיקסים שלך- זה האף השחור שלו. זה עושה אותו דומה לכלבלב. יש לזה הסבר? אולי למצוא מאפיין אחר?

• הוסף לסימניות
מדליק! אני במתח...
ציורים מלאי אווירה
פעם קודמת חשבתי שהוא מצא את עפרון. מתברר כעת שזה מר איינשטיין.

• הוסף לסימניות
מקסים...
אהבתי את הצביעה... כמה זמן לוקח לך לעשות דבר כזה?

• הוסף לסימניות
ממש אוהבת!!! יש לקומיקס הזה אנרגיה מדבקת. מהופנטת כל פעם מחדש... עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
ואיפה העמודים 1ו-2?
לא מצאתי אותם כאן :(
ואני לא מבינה כ"כ ת'קומיקס (אפילו שאיננשטיין נורא חמוד).....:confused::confused::confused:

יש עוזר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;761412:
ואיפה העמודים 1ו-2?
לא מצאתי אותם כאן :(
ואני לא מבינה כ"כ ת'קומיקס (אפילו שאיננשטיין נורא חמוד).....:confused::confused::confused:

יש עוזר?

הם כולם בבלוג (קישור בחתימה)
אם חסום לך, חפשי באשכולות שפרסמתי, הכותרת של העמוד הראשון היא " קומיקס יוצא לדרך" אם אני לא טועה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיררי;761329:
כמה עולה כל העמוד הזה בערך?
אם יש לך שאלות, אשמח לענות לך בפרטי, תסכימי איתי שזה לא המקום :)

נכתב ע"י shalom;761382:
מקסים...
אהבתי את הצביעה... כמה זמן לוקח לך לעשות דבר כזה?
את האמת אני לא סגור על זה.. בוא נגיד שאם מצמצמים את כל השעות זה יוצא אולי משהו כמו 6 שעות פלוס מינוס (אני זורק מספר ממש אין לי מושג, זה יכול להיות יותר כמו שז יכול להיות פחות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה