בעזרת השם יצא ספר בקרובאגב, הקומיקס הקודם 1:0 אמור להיות מודפס מתישהו?
אבל לילדה שם יש שיער חום אם אני זוכרת נכוןלעניות דעתי השם של הקומיקס (אם לו הכוונה) הוא: "הקמע".
אפשר לקרוא את זה כרגע רק בעתון ילדים של משפחהאיפה עוד אפשר לקרוא את זה ?
כי אני לא מנוי למשפחה והצלחת למתוח אותי !
יש כוונה להוציא גם את זה ספר?בעזרת השם יצא ספר בקרוב
בעזרת השם למה לא...יש כוונה להוציא גם את זה ספר?
אני דווקא חולק על הכל.לעניות דעתי,
כשמטוס פוגש מים - דבר ראשון החרטום מופנה כלפי מטה.
דבר שני, יש המון בועות וקצף. פני המים אמורים לעלות ולא אמורים לראות את המטוס ברזולוציה כזו טובה, אלא אם כן זה לאחר ההתנגשות.
האמת שכתבתם את זה יותר טוב ממה שאני הייתי יכולה! ניסיתי להתנסח ולא הצלחתי, שאפו ותודההמדיה המיוחדת הזאת כולה עוסקת בהשארת רשמים אצל הקורא, ולא בהיצמדות סיזיפית למיקום של כל חלקיק במרחב. בקומיקס יש מידה לא מבוטלת של מינימליסטיות. כלומר, אם צריכות להיות הרבה בועות, אני לא אעשה אותם, כי לא בזה עוסקת התמונה, אני אשאיר רושם קל של בועות, כדי לרמוז על התרסקות שקרתה ממש לפני רגע. יותר מזה יהיה גרוע ממש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: עניין של ראיה, dvoradi, בת-שבע ר. ועוד 26 משתמשים29 //