• הוסף לסימניות
נכון שקומיקס של מרים יעל זה הרבה מעבר לסיפור מצויר?
נכון?
תודו!
אז עכשיו מעבר למעבר, קיבלתי חשק לכתוב וליצור מוזיקה לפרק הראשון של הסיפור המיוחד הזה.
כאן תוכלו לקרוא מאחורי הקלעים על תהליך היצירה של המוזיקה,
ואיזשהי הנפשה של הציורים.
מציינת שקיבלתי ממרים יעל רשות/ אישור על כל צעד בפרויקט הזה (חוץ מההודעה הזאת)
תהנו!
מגרה מאד לראות ולשמע! איך?

• הוסף לסימניות
מצטטת את פיציקטו שכרגע לא יכולה להגיב:
"הסרטון הזה שייך ל @מרים יעל יותר מאשר לי, אם היא מאשרת להעלות כקובץ,
אצרף אותו כשאוכל"

• הוסף לסימניות
קדימה! להעלות לחסומים את השמע
מסקרןןןן

• הוסף לסימניות
בכללי הפרקים האחרונים מדהימים!!
בשני הפרקים האחרונים מצאתי את עצמי יושבת הרבה מאוד זמן ומסתכלת על הקומפוזציות, ההבעות הצבעים
בקיצור על החיים שבראת שם.
אני בטוחה שאמרו לך, וכנראה שיותר מפעם האחת- שזה ממש סרט.
וזה באמת ככה!
הכל שם כ"כ חי ונושם!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!! כיף ונותן כוח להמשיך

• הוסף לסימניות
וואוו אין לי מילים!
הקומיקס הזה פשוט מושלם!
כולם אצלינו מחכים ליום חמישי שאז מגיע העיתון.....

• הוסף לסימניות
איזה קומיקס חמוד! אהבתי את הקו הנקי שלך:)

• הוסף לסימניות
טוב אז אני מעלה את הפסקול בשם @פיציקטו שלא יכולה כרגע לעשות זאת
תהנו!
ותודות לה בבקשה

ג'מבו:
להוסיף בסוף הקישור w

דרייב:
להוסיף בסוף הקישור g

[אני עושה את זה כדי שלא יחסם למסונני נטפרי]
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי מה ש @פיציקטו עשתה זה לא פס קול אלא מנגינת רגע. פס קול זה הקלטה של דיבור.
פס קול זה הכינוי המקצועי למנגינות הרקע שנוצרו עבור הסרט או היצירה הספציפית. באנגלית soundtrack
תוכלו לחפש ביוטיוב את שם הסרט/סדרה + soundtrack , לדוגמא harry potter soundtrack , ולראות תוצאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה