קומיקס

• הוסף לסימניות
משהו שאיירתי לאחרונה
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• ק2.jpg
    KB 177.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
חמוד, הבעות טובות.
אולי כדאי 'להשמין' את הראש של הילד הכתום.

• הוסף לסימניות
מצויין, מאוד יפה.
רק כדאי לדעת, שבשפת הקומיקס, הסימנים שעשית בבלון של המחשבה "#@" וכו', באים להגיד שהילד "מגדף ומקלל" , ולא נראה לי שזה מה שהיית רוצה .

• הוסף לסימניות
מתוק
צבעוני
הראש של הצהוב צריך להיות גדול יותר

• הוסף לסימניות
חמוווד

• הוסף לסימניות
קיצי לגמרי , מכניס לאווירה...

• הוסף לסימניות
מקסים ומעלה חיוך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1655674:
מצויין, מאוד יפה.
רק כדאי לדעת, שבשפת הקומיקס, הסימנים שעשית בבלון של המחשבה "#@" וכו', באים להגיד שהילד "מגדף ומקלל" , ולא נראה לי שזה מה שהיית רוצה .

לא כולם מבינים בזה ...
ובהרבה קומיקסים חרדים יש כאלו סימני מחשבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1655674:
מצויין, מאוד יפה.

נכון מאוד.

קומיקס יפה, הצחקת אותי :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1657682:
לא כולם מבינים בזה ...
ובהרבה קומיקסים חרדים יש כאלו סימני מחשבה

נו.
אז זה לא מצחיק שזה ככה?
מישהו אחד העתיק מקומיקסים של גוים בלי להבין מה הוא מעתיק, וכולם אחריו?
:)
זה קצת מצחיק. לא ידעתי את זה שבהרבה קומיקסים חרדים עושים ככה,
צריך להוסיף את זה לאוסף של "פוטו" ושווארמה , וכל הדברים האחרים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1657968:
נו.
אז זה לא מצחיק שזה ככה?
מישהו אחד העתיק מקומיקסים של גוים בלי להבין מה הוא מעתיק, וכולם אחריו?
:)
זה קצת מצחיק. לא ידעתי את זה שבהרבה קומיקסים חרדים עושים ככה,
צריך להוסיף את זה לאוסף של "פוטו" ושווארמה , וכל הדברים האחרים :)

אני דווקא מכירה את זה מצינזור סרטים ...

• הוסף לסימניות
טוב מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה