- הוסף לסימניות
איך אני משכפלת קומפוזיציה. ז"א שיש 2 קומפוזיציות באותו פרויקט. אך באחת הקומפוזיציות אני רוצה לשנות את הכיתוב. איך אפשר לשנות קומפוזיציה אחת, ושהנתונים בשניה לא ישתנו?
וואו! זה דבר אדיר! חוסך שעות עבודה! אשמח אם משהי יביא לכאן קישור.נכתב ע"י רקורד;1865681:אם זו קומפוזיציה פשוטה, כלומר שמורכבת רק מפוטייג'ים/טקסט/סולידים וכו- פשוט תבחרי אותה בחלון הפרויקט ותלחצי ctrl+D - duplicate
אם הקומפ' כוללת בתוכה עוד קומפוזיציות- תעשי חיפוש כמו שכתבה רקורדית
מאור העלה פעם סקריפט מעולה לשכפול קומפוזיציה עם כל הקומפוזיציות שהיא כוללת
נכתב ע"י רקורד;1868010:כל הקרדיט למאור700!
נכתב ע"י רקורד;1868289:לא, פשוט מעתקים את הקובץ לתיקית הסקריפטים בווינדוס
באפטר תמצאי אותו בתפריט window
בתוך התיקיה יש הסבר איך משתמשים בו
הצלחות
נכתב ע"י פופקו;1868714:אני חשוב שמאור צריך להעביר קורס קצר על כל הפיצ'רים המעניינים שיש באפטר שחוסכים הרבה זמן.
מאור?
נכתב ע"י רקורד;1868611:בתיקיה המקורית של הסקריפט, מה שחילצת מהrarיש מדריך
נכתב ע"י nomi123;1869001:אולי אני הבעיה?
יש לי בתוך הRAR רק את קובץ הסקריפט---
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים