קומפוזציה

• הוסף לסימניות
בתור מלומדי פרוג...מי יכול לומר בכמה מילים מזה בעצם קומפוזציה???
תודה מראש לכל המסייעים...

• הוסף לסימניות
ארגון מרכיבי השפה בחלל או ע"ג פורמט

• הוסף לסימניות
הצבת אלמנטים(או צורות) בתוך סדר מסויים.

• הוסף לסימניות
התחלתי לא מזמן ללמוד בפרוג ונתנו לנו לעשות כש"ב "קומפוזציה" מזה בכלל?? לסדר לפי גודל גדול קטן וכד'??

• הוסף לסימניות
אם אני העלה עבודה מסוימת שנראה לי יש בה את הקומפוזציה תוכלו לומר אם אכן זה הכוונה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י O.S. PRODUCTION;1147944:
אם אני העלה עבודה מסוימת שנראה לי יש בה את הקומפוזציה תוכלו לומר אם אכן זה הכוונה???

אני גם בוגר פרוג,
אז אני יכול להגיד לך מה הכוונה

אין לי כח להסביר,
שלחי לי באישי את המייל שלך ואשלח לך מה שעשיתי
תביני מייד..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;1147947:
אני גם בוגר פרוג,
אז אני יכול להגיד לך מה הכוונה

אין לי כח להסביר,
שלחי לי באישי את המייל שלך ואשלח לך מה שעשיתי
תביני מייד..

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
עזבו את תוכן המסמך...האם מבחינת קומפוזציה הוא נחשב עובר???
וקחו את זה בקטגוריה של מתחילים...
אשמח להערות ותגובות..

קבצים מצורפים

• compozisya.jpg
    KB 478.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
קומפוזיציה זה א' ב' של גרפיקאים (וציירים וצלמים ו.. ו... ו...)
קומפוזיציה, זה שכל המרכיבים בדף יושבים טוב, ויש לך פרט אחד שהוא "מלך" שהוא מיד לוכד את העין, הפרט השני זו "המלכה" שהיא הדבר הבא שלוכד את העין ואח"כ יש את "הנסיכים" בגדליהם השונים...

אבל, כולם אמורים לשבת בצורה טובה ובטוחה על הדף שכל אחד שיסתכל יהיה לו נעים בעין, והעין לא תקפוץ מפה לשם בלי שום סדר...

מקווה שהובנתי...

נ.ב.
התרגיל שלך לא עובר, יש בו מידי חללים "מתים" ודוחס בחללים אחרים... תקטיני, תגדילי עד שיצא משו טוב :)

נ.ב. לנ.ב.
יש גם קומפוזיצית צבעים, אבל זה בטח לא למתחילים... אם יש לך אפשרות, תעשי את התרגיל בשחור לבן, זה מאאאאאד עוזר.

הצלחות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1147970:
קומפוזיציה זה א' ב' של גרפיקאים (וציירים וצלמים ו.. ו... ו...)
קומפוזיציה, זה שכל המרכיבים בדף יושבים טוב, ויש לך פרט אחד שהוא "מלך" שהוא מיד לוכד את העין, הפרט השני זו "המלכה" שהיא הדבר הבא שלוכד את העין ואח"כ יש את "הנסיכים" בגדליהם השונים...

אבל, כולם אמורים לשבת בצורה טובה ובטוחה על הדף שכל אחד שיסתכל יהיה לו נעים בעין, והעין לא תקפוץ מפה לשם בלי שום סדר...

מקווה שהובנתי...

נ.ב.
התרגיל שלך לא עובר, יש בו מידי חללים "מתים" ודוחס בחללים אחרים... תקטיני, תגדילי עד שיצא משו טוב :)

נ.ב. לנ.ב.
יש גם קומפוזיצית צבעים, אבל זה בטח לא למתחילים... אם יש לך אפשרות, תעשי את התרגיל בשחור לבן, זה מאאאאאד עוזר.

הצלחות :)

זה כבר שימוש בקומפזיציה.
ההסבר המילולי של קומפוזיציה זה היחס בין האוביקטים.
קומפוזיציה טובה זה מה שהוסבר. וכמובן התרגיל בית זה ליצור גרפיקה שכל האלמנטים חיים בשלום בית.

ואוסיף איזה אמרה יפה ששמעתי בעבר.
עיצוב, הוא לא אוסף של דברים יפים.
אלא אוסף יפה של דברים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1148850:
ואוסיף איזה אמרה יפה ששמעתי בעבר.
עיצוב, הוא לא אוסף של דברים יפים.
אלא אוסף יפה של דברים.

אהבתי:)

• הוסף לסימניות
עצוב שיש גרפיקאים שלא יודעים מה זה קומפוזיציה.. וזה לא דווקא בגלל שתלמיד כאן שאל שאלה. כבר נתקלתי בתופעה הזאת, לא מעט....:cool:

האמת, שיש דברים יותר עצובים בעולם..

• הוסף לסימניות
עצוב שיש גרפיקאים שלא יודעים מה זה קומפוזיציה.. וזה לא דווקא בגלל שתלמיד כאן שאל שאלה. כבר נתקלתי בתופעה הזאת, לא מעט....

לא הביישן למד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1148897:
עצוב שיש גרפיקאים שלא יודעים מה זה קומפוזיציה.. וזה לא דווקא בגלל שתלמיד כאן שאל שאלה. כבר נתקלתי בתופעה הזאת, לא מעט....:cool:

אני דוקא אהבתי שהוא לא התבייש לשאול אבל לא אהבתי את זה שהוא לא שואל את המורה שלו בפרוג...

• הוסף לסימניות
ציינתי, שאני לא מדברת לגבי התלמיד.

• הוסף לסימניות
אז למי את מדברת????:D
זה לא שאני לא ישאל את המורה בפרוג...זה פשוט שהוא נתן מן שיעור הכנה לשיעור הבא לעשות קומפוזציה בין דברים..אך לא טרח להסביר מזה בעצם..את זה הוא יגדיל לעשות בשיעור הבא..
ולא נראלי שיוצא מישו בפרוג ללא ידיעה מזה קומפוזציה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה