ישראל בן צבי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כנ"ל במודיעין עילית פגעו בהכנסות של יש יפה מאד.אני מדבר על נטו חיסכון הם פתחו לפני איזה שנה וחצי אולי יותר...
באלעד לדוגמא נטו שברו את השוק
כנ"ל במודיעין עילית פגעו בהכנסות של יש יפה מאד.אני מדבר על נטו חיסכון הם פתחו לפני איזה שנה וחצי אולי יותר...
באלעד לדוגמא נטו שברו את השוק
בוולטיש כבר כמה שנים אתרים דומים של "עפים" מי יודע מה, לדעתי עד שלא יעתיקו את המודל הקיים אצל החילונים זה לא יצליח: הזמנות ללא דמי משלוח ומשלוח שמגיע לבית תוך חצי שעה מההזמנה [דרך WOLT] אחרת אנשים יעדיפו לשלם פחות ולצאת קצת מהבית.
איזה אתר אונליין יותר זול מהם?רמי לוי באתר שלהם יקר מאד
במלא מקומות אין, וגם אם יש זה ממש כמה שקלים לא 30 שקל, בתכל'ס המשלוח מגיע מהרגע להרגע יש אנשים שאפ' חלב לקפה מזמינים דרכם, זה שזה מונפול זה לא קשור לבשורה שהם הביאו, כמובן במחיר סביר לצרכן החרדי ע''ז לא דיברתי.בוולט
יש דמי משלוח
המחירים של כל החנויות / מוצרים יותר יקרים מהחנויות עצמם
יש עליהם ביקורת קשה במגזר החילוני שהם מונופול
על איזה מודל לחיקוי אתה מדבר?
בלת"ק.אני לא יודע אם קומפלט יצליח, מה שבטוח שמהדרין אונליין נלחצו ועכשיו מפרסמים כאן בפרוג.
חנות פיזית הוא פותח באשדודקומפלט עומדים לפתוח חנות בבני ברק?
איפה?....
א"ב בפרסום זה הבידול הויזואלי...
אני חושב שרוב מוחלט של אתרי האונליין - דומים אחד לשני בצורה ברורה.זה בדיוק. אבל ממש בדיוק כמו האתר של אקספרס למהדרין.
מעניין.
אותו עיצוב. אותו ממשק. אותם סרגלים.
יש הבדל בין 'אותה פלטפורמה' , ל'קופי פייסט מילה במילה'.כולם על אותה פלטפורמה.
צריך להבין משהו קטןישיר למהדרין באמת היה הפסד שסגרו? (עם 0 נאמנות לקהל הלקוחות החרדי, אגב. כתבה אחת מכפישה בתקשורת הכלית - והם רצו לסגור. שווה לזכור)
מתחרה בארשתות אונלייןממש לא התרשמתי, אמרו לי שנכנס מתחרה חדש, מחירי האתר לא מגרים בכלל. לדוגמא תפוציפס במבצע לא הגיע למחיר הרגיל של יש. אין כאן בשורה בכלל. חזל"ש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים