דרוש מידע קומקום שלא צריך לנקות כל שבוע מאבנית, יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
אני גר בירושלים שכידוע האבנית במים מצויה בשיעור גבוה, אבל בכל זאת זה כבר נראה לי מוגזם להשתעבד למלח לימון פעם בשבוע תחזוקה כבדה מדי בשבילי, אולי זה קשור לסוג הקומקום???

• הוסף לסימניות
לענ''ד אין קשר
קשור רק למים
נ''ל שאם תשתמש רק במים מינרלים מבקבוקים זה לא יקרה

• הוסף לסימניות
שמעתי שקומקום עם גוף חמום נסתר תופס יותר אבנית.
אני פעם בשבוע מרתיחה מעט חומץ

• הוסף לסימניות
אמרו לי שאם מתקינים ביציאה של צינור המים הראשי לדירה (מיד אחרי שעון המים) התקן שסופח את האבן - לא רק בקומקום אין אבנית אלא גם במכונת הכביסה ובדוד החימום (שבהם זה הרבה יותר משמעותי). אולי זה הפתרון בשבילכם.

• הוסף לסימניות
שורה תחתונה- אם אתם גרים בירושלים ויש לכם קומקום שלא צובר אבנית כל יומיים, אשמח שתמליצו לי.

• הוסף לסימניות
כפי שכתבו כבר, זה לא קשור לקומקום אלא למים
התקן מתאים על הצינור הראשי מיד אחרי השעון אמור לפתור את הבעיה
אם אתה רוצה להרכיב לבד לדעתי תוכל לסגור את הסיפור בסביבות 200-300 ש"ח, עם פילטר מבוסס סיליפוס
אם אתה לא רוצה להתעסק עם זה בעצמך תוכל להזמין משהו כולל התקנה, לי יצא בסביבות 1000

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה