כללי קונברט אוטומטי באינדיזיין - רחמים!, אנא!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות תוך כדי סגירת הקובץ להטמיע את כל הטקסטים או שחייבים לעשות קונברט על כל טקסט בנפרד?
אנא, ענו בהקדם! דחוףףףףף מאודדדדד!!!
הקובץ עושה בעיות בדפוס...

• הוסף לסימניות
לי לא ידוע על קונוורט אוטומטי, אל פשוט לעבור אחד, אחד.בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יודע???
זו חוברת ענקית מלאה טקסטים!
אנא!
(אולי יש לכם קשרים באדובי :) שיסדרו לי את העניין?

• הוסף לסימניות
אם כל הטקטס משורשר את יכולה לבחור את כולו יחד, אולי זה יקל

• הוסף לסימניות
בודאי שאפשר
דבר ראשון אתה צריך להגדיר Tranperency flatenner presets מתחת לתפריט Edit
בחלון שנפתח ללחוץ על New לקרוא לו שם ולהגדיר שכל הטקסטים יהפכו לקונוורט
צפה בקובץ המצורף 45347

אחרי שיש לך Tranperency flatenner preset אם אתה מיצא לפרינט, אתה צריך להגדיר בהגדרות ההדפסה תחת Advanced את הpreset שיצרת קודם.
צפה בקובץ המצורף 45348

אם אתה מיצא את הקובץ דרך Export אתה צריך להגדיר את ה Standard של ההדפסה ל PDF/X1a:2001 ואז יהיה לך את האפשרות לבחור preset תחת תוית Advanced
צפה בקובץ המצורף 45349

בהצלחה

קבצים מצורפים

• Transper.jpg
    KB 110.5 · צפיות: 17
  • Transper2.jpg
    KB 170.9 · צפיות: 11
  • Transper3.jpg
    KB 225.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אין לי מילים. אני מנסה מה שכתבת.
אני מלאת הערכה על ההשקעה במתן תשובה מפורטת .
יישר כח!

• הוסף לסימניות
ישר כח עצום, וזה הגיע לי בדיוק בזמן, רגע לפני ירידת ספר באינדיזיין לדפוס.

אבל...
בקונברט רגיל, כל תיבות הטקסט נשארות ומישהו נתן פעם עצה להעתיק את כל הטקסטים המקונברטים, בעודם בחורים לשכבה אחרת, וכך בקלות למחוק את הטקסטים.

בקונברט האוטומטי, לא מוכפלות תיבות הטקסט??

ועוד משהו, האם קוי טבלה, יכולים להשאר בשלב הקנבורט או שהם נעלמים לנצח, ועלי ליצור מחדש קוים?

תודה רבה מאוד.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שקווי הטבלה נשארים בקונברט הרגיל בתוך המסמך.
תנסו לבדוק מה קורה בסגירה עם המרת הטקסט לעקומות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה