כללי קונברט באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש דרך לעשות לטקסטים?
אני צריכה לשלוח קבצים להדפסה על שלטים והדגישו לי שזה פשוט חובה.
איך אני עושה את זה??

(מאינדיזיין!)

• הוסף לסימניות
type> create outlines
אם יש לך גרסה יותר נמוכה מCS5 הוא משאיר גם הטקסטים וגם מקנוורט-פשוט למחוק את הטקסטים

• הוסף לסימניות
הנה סקריפט שהופך קובץ שלם...

קבצים מצורפים

• ConvertToOutlines.zip
    374 ביטים · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
משום מה חשבתי שיש רק באילוס.
תודה!!

איך משתמשים בסקריפט הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;1692753:
הנה סקריפט שהופך קובץ שלם...

מקפיצה כי אני בדיוק צריכה לעשות קונברט לכל הטקסט בקובץ של 68 כרטיסי ביקור לפי הדפסה...
איך משתמשים בסקריפט הנ"ל או לחלופין איך ניתן לעשות קונברט לכל הקובץ שלי?

תודה!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה - השתמשתי בסקריפט הזה לקובץ בגרסת CC וחלק מהעיצוב נהרס
יש דרך אחרת / סקריפט אחר?
זה דחוף לי מאד

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מקפיצה - השתמשתי בסקריפט הזה לקובץ בגרסת CC וחלק מהעיצוב נהרס
יש דרך אחרת / סקריפט אחר?
זה דחוף לי מאד

יש לי סקריפט חינמי כאן, והנה הסבר:

הופך את כל הטקסט במסמך לווקטורים (create outlines) בלחיצה אחת.
נותן אפשרות לבחור שיפעול רק על פונט מסויים [לדוגמא אם יש פונט בעייתי בייצוא/הדפסה – פשוט הופכים אותו לווקטורים], וגם לפי טווח מסויים [בחירה, סיפור או כל המסמך].
עוד משהו: אפשר לבטל כל פעולת הסקריפט על control-Z אחד…

הורג-טקסט2.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה