בקשה קונה כרטיס בwizz? למכירה זיכוי ע"ס ‎90.33 יורו בwizzair

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

יש ברשותי זיכוי ע"ס ‎90.33 יורו בwizzair, תוקף הזיכוי מסתיים ב10 בדצמבר הקרוב.

אם יש מישהו שקונה כרטיס בימים הקרובים ויהיה מוכן להשתמש בזיכוי שלי תמורת העברה בנקאית אודה אם יגיב כאן באשכול ואצור איתו קשר.

תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיץ.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

יש ברשותי זיכוי ע"ס ‎90.33 יורו בwizzair, תוקף הזיכוי מסתיים ב10 בדצמבר הקרוב.

אם יש מישהו שקונה כרטיס בימים הקרובים ויהיה מוכן להשתמש בזיכוי שלי תמורת העברה בנקאית אודה אם יגיב כאן באשכול ואצור איתו קשר.

תודה!
איך קיבלת את הזיכוי? אם ביקשת 120% זיכוי על טיסה שהתבטלה, אז אתה צריך להיות אחד מהנוסעים בההזמנה.
אין דרך למכור.
הנוסע הראשי חייב לקנות כרטיס באותה הזמנה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רכשתי בזמנו כרטיס עם Wizz Flex וביטלתי.
הדרך להאריך את התוקף, לקנות כרטיס לטווח ארוך כשיש מבצע של FLEX ב1$, ולבטל אותו כשתצרכו לקנות כרטיס.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז למה ביטלת את זה? היית יכול לשנות את התאריך אין ספור פעמים.
בכל אופן, יש לי רעיון, תיצור איתי קשר בפרטי.
גם לי יש כסף בחשבון של wizz ולא יודעת מה לעשות איתו .. תוכל ליצור איתי קשר ?

• הוסף לסימניות
הדרך להאריך את התוקף, לקנות כרטיס לטווח ארוך כשיש מבצע של FLEX ב1$, ולבטל אותו כשתצרכו לקנות כרטיס.

היה כזה ביורו לפני מספר ימים, אבל פיספסתי אותו בכמה שעות... לא חושב שיהיה ב7 ימים הקרובים מבצע כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה