דרוש מתכון קונוסים מתוקים מבצק עלים

• פותח הנושא sim
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח להדרכה מדויקת איך עושים
ואם יש איזה מילוי יחודי
חשבתי אולי לצפות את הבפנים בשוקולד
ואז למלא בקצפת
יילך?

• הוסף לסימניות
אשמח להדרכה מדויקת איך עושים
ואם יש איזה מילוי יחודי
חשבתי אולי לצפות את הבפנים בשוקולד
ואז למלא בקצפת
יילך?
יש לך את הקונוס המתכת להלביש עליו את הבצק?
זה ממש פשוט. ושוקולד ישדרג את זה מאד!

• תודה
Reactions: sim
  • הוסף לסימניות
יש לך את הקונוס המתכת להלביש עליו את הבצק?
יש את הקונוסים
כמה בצק שמים עליו?
לרדד? או בעובי הרגיל?
איך לחזק שלא יפתח באפיה?
אין חכם כבעל נסיון...
שנים לא הכנתי כזה דבר...

• הוסף לסימניות
יש את הקונוסים
כמה בצק שמים עליו?
לרדד? או בעובי הרגיל?
איך לחזק שלא יפתח באפיה?
אין חכם כבעל נסיון...
שנים לא הכנתי כזה דבר...
אני גם לא הכנתי שנים, אבל כן הייתי מכינה הרבה.
כשאת מסובבת את הרצועה, תעשי שחצי יהיה על זה שלפניו, ככה לא יהיו לך חורים, ואת הקצה בסוף, תשימי למטה באפיה. אני כן הייתי מרדדת קצת, לא צריך כזה עובי.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה זה חותכת את הבצק עלים ל2 ובערך עובי של סנטימטר וחצי.
מרדדת ומהדקת על הקונוסים ממתכת.
מברישה בביצה וסוכר.
כשיוצא - טובלת את הקצה העליון בשוקולד, מפזרת מעל סוכריות או מה שבא לי ואחרי שמתייבש ממלאה בקצפת.

• הוסף לסימניות
לא צריך לרדד את הבצק.
אפשר אם רוצים קונוס עם דפנות יותר דקים
חותכים רצועות
מלפפים באופן שכל סיבוב של ליפוף יעלה מעט על קודמו. מתחילים מהשפיץ
IMG_2945.jpg

• הוסף לסימניות
היה אשכול על מתכון של בצק לקונוסים ,אייקון החיפוש לא עובד אצלי.אודה למי שתוכל לשלוח לי קישור לאשכול.דחוף לי מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה