קונטור שחור או צבעוני?

• הוסף לסימניות
למותר לציין שכל הזכויות שמורות,
מה יותר יפה? הציור עם הקו החיצוני השחור או הצבעוני?
יש משהו רך יותר בצבעוני, אבל עז וברור יותר בשחור.
אשמח לשמוע את דעתכם!

• הוסף לסימניות
שירי המדהימה (כל ציור שאת מעלה פשוט מקסים!), קטונתי מלחוות דעתי.. ובכל זאת, לענ"ד הראשון- הרך כדבריך, עדיף

• הוסף לסימניות
מקסייייייים!!!
בסגנון הזה אני מעדיפה את הקו השחור כי הוא מחי'ה ומקפיץ את האיור.
הקו הצבעוני כאן יוצר מראה חיוור לטעמי.

• הוסף לסימניות
השחור באמת מקפיץ הרבה יותר.
כדי לשמור על הרכות, אולי כדאי אפשרות לבדוק של קו צבעוני, אבל הרבה יותר כהה?

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון הוא ציור והשני איור, אם אפשר להגדיר כך. כשהקוים שחורים הצבע נעשה טפל. אם הקו צבעוני- אולי הצביעה צריכה להיות כהה/ חזקה יותר. בכל אופן אהבתי יותר את הראשון.

• הוסף לסימניות
אני דוקא הייתי הולכת על הצבעוני הרכות הזו שובה כל לב ובעיני נותנת מראה מקצועי יותר אפשר קצת להכהות אבל זה מושלם ומטפטף מתיקות

• הוסף לסימניות
בהחלט בחירה קשה... מסכימה עם דבורי לגבי השחור- אך יחד עם זה הייתי מחזקת יותר את הצבעים למשהו חי יותר- זה לא אמור לפגום בעדינות וברכות. לפחות את הכרבולת!
מותק של ציור, התחושות והסיפור מועברים מיד!
[האמא דואגת למה בנה לא חזר-והנה הוא!]

• הוסף לסימניות
טובים השניים מן האחד!

• הוסף לסימניות
מתוק ביותר
השני עדיף

• הוסף לסימניות
אם הציור נשאר כמו שהוא עכשיו הראשון מעולה, אם את מוסיפה רקע, אולי יהיה עדיף לחזק בכל זאת את העיקוף..
כל מקרה יצא מאוד יפה, לא רואים ציורים שלך מספיק..!

• הוסף לסימניות
איזה חמוד!
אם הצבעים היו חזקים יותר הייתי נוטה לראשון אבל עכשיו הוא נראה קצת דהוי...
קונטור שחור!

• הוסף לסימניות
אוי, לא כתבתי עדיין כמה זה מתוק!

מה נבחר בסוף?? אני במתח... :)

• הוסף לסימניות
נבחר הבינייים - קונטור צבעוני אבל יותר כהה,
בעז"ה אשתדל להעלות בקרוב, חבורה מתוקה נורא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה